Potrebno sakupiti 21.108 eura
0
Na računu Harisa Tvrtkovića samo 2.500 maraka
Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
liječenje bi trebao finansirati Zavod za hitnu medicinsku pomoć, obzirom da su uposlenici istog odgovorni za nesreću!
angazujmo se. spasimo zivot!
Ajna pankreas i gušterača su jedan te isti organ, ubuduće kad budeš pozivala na solidarnost i pomoć nedužnoj djeci i bolesnim ljudima, da si upućena!
http://www.ekupon.ba/ponuda/314/pomozimo-harisu-tvrtkovicu-da-vrati-naglo-prekinuto-djetinjstvo odazovimo se i ovdje! :)
ajna j.bem te u paksu ..a sta da tebi treba p.cko
+2 :)
mislio sam da je sarajevo-x raspolaze sa vise provjerenih informacija, onaj dan kafda je objavljeno da je skupljeno 2500 km, ja sam licno posjetio roditelje harisa i nije istina da je samo skupljeno 2500 km, vec oko 13-14 000km
+4
Kako mogu iz dijaspore zvati..???
Kao zadnji racun pisete \"Devizni račun u inozemstvu\"- moram unijeti drzavu, mozete li, molim vas, reci gdje u inozemstvu je taj racun? Unaprijed hvala!
nije istina da je skupljeno samo 2.500 KM. odakle ta informacija?
Bože sačuvaj! Pa ovih \"hitnih slučajeva\" svaki dan sve više i više! Cccc! Ne može im se čovjek nadavati! Samo traže za nešto! Od pankreasa, gušterače, auto-nesreća..Strašno! Kao da su svi dužni davati!
+2KM
Ah to je nasa relanost. Uplatio sam 19.dec. 7 KM, imam 29 godina i 4,5 godine \"staža\" na crno i 20 dana legalno. Moj mali savjet svim buducim pokretacima akcija za skupljanje novca. Otvorite racun u banci koja ima siroku mrezu poslovnica. Zna se koje su to banke. Intesa to nije. Osim u Federaciji, u RS-u (osim Banja Luke) te banke nema. Grozno je kad moras jos tu 1 marku dati za proviziju, a svrha doznake je humanitarna pomoc.
Evo od mene +12... haj da se malo nadmecemo.. kao.. ko da vise nek se upise.... izgledat ce interesantnije... To je samo prijedlog
+2
Molim vas da ne komentirate sta bi trebalo kad bi trebalo... Sve je to u toku. Sudski postupak je jos u fazi istrage, optuznica je podignuta... Pustimo sud da radi. Sto se tice naplate osiguranja mislim da ce to trajati i trajatij tako da te pare u ovoj fazi ne mozemo ocekivati. Znamo da telecom kolje ali sta raditi??? Moralo smo otvoriti ovaj broj.... drugog rjesenja nije bilo. Hvala vam svima. Na forumu ima dio koji je posvecen ovom spasavanju djecaka tako da sva pitanja mozete tamo postaviti. Ima i na facebooku otvorena grupa. Hvala jos jednom.