Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav je ovo broj, 17006? zovem, izbacuje. da nije pogresan broj?
Milioni se iz budžeta troše na financiranje izbora i stranaka dok nam djeca umiru od izlječivih bolesti ili ovako kroz donacije da se liječe, želim im sve najgore!
Zivi zemljo, krepi drzavo. Zato postoji ovaj sistem, zasto placamo poreze, izdvajamo doprinose, ako necemo pomoci najugrozenijim u drustvu - bolesnim. Idem uplatit koju marku dok pi zdim. Ne znam jel me vise rastuzuje ili raspizdjuje ovo stanje.
Ovo mozemo danas sakupiti,jedan dan je dovoljan..
hajde... bio je koncert u Dubaiju... idemo Merlin malo tvog carobnjastva
Hajmo Klix.....poziv na jedinstven broj.....šta je 2 markice? Sretno maleni !!!
Sebija uštedila 80 miliona KM i za 2 godine anpravila napredak od 20 godina u budućnsot a djeca nam se liječe od NAŠIH PARA PO ISTAMBULU ? Kod zlih komunista protiv kojih je Sebija predvodnik borbe NIJE BILO TAKO.
...pa Sebija je i uštedila od naših para , od uposlenika i pacijenata ,pa neka izvoli i plati dječaku liječenje.