Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postavite broj telefona na koji se moze dati 2km,mislim da bi tako bilo mnogo vise uplata.Evo ja prvi,nemam sad mogucnost ici do banke i uplacivati,al bih pozvao telefon odmah..POSTAVITE BR. Hvalaa
Telefon ljudi....poziv 2km,puno brze ide...
Vjerujem da mnogi ne znaju sta znaci moliti Boga za samo 5 minuta sna ili ne osjecati bol, ustati na noge i popiti casu vode sa strahom da ce bol biti jaca, dok se ne nadje u takvoj situaciji pa shvati da nista nije vaznije od zdravlja, kad ucinak ni infuzija nema. Zato molim ljude osobito one koji zaista mogu odvojiti svoj novac, a mogu svi makar to bio simbolican iznos, umjesto kupovine novogodišnjih poklona, namjestaja, i ostalih stvari koji nemaju vrijednost kao zivot Muamera, da sredstva uplate na njegov racun. Njegov oporavak ce biti najbolji pokon svima nama. Udruzimo se, nasu obitelj, prijatelje i sve ce biti lakse... Neka to ucine svi za njega, ipak ljudi smo a rijec je o zivotu... ne dozvolimo da bolest pobjedi i odnese jos jedan zivot sa sobom, toliko mozemo da uradimo!!! Molim sve da stave preporuku na fb! Sto nas vise zna veci je procenat onih da poduzmu nesto.
Nemojte pricati vec uplatite koliko mozete!
Samo hrabro,bar smo u ovome ljudi...sve ostalo nije za pomen.
http://www.radiovkladusa.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=427:humana-akcija-pomozimo-da-mladi-zuhdija-krgi-dobije-bubreg&catid=46:humanost&Itemid=76 Jedan mladi decko,slicna situacija, pomozite i njemu:!
Znam sto znaci voditi borbu sa bubrezima, zato molim ljude dobre volje da izdvoje novac za ljecenje osobito oni koji su u boljem finansijskom polozaju. Bol je i vise nego nepodnosljiva. Hvala
HAJMO BITI DOBRO LJUDIIIIIIIIIIIIIIII :)))