Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DO KADA VIŠE ĆETE NASJEDATI LAŽIMA I OBMANAMA MEDICINE I FARMACIJE, ONI TRUJU KEMOTERAPIJAMA TIJELO DA BI IMALI STO DUŽE POSLA. UVIJEK SVE ISTO SVI UMIRU KAO SNOPLJE A VAS I DALJE PRAVE BUDALAMA I CIJEDE NA PERFIDNI HUMANI LJUDSKI OSJEĆAJ, ZIONISTIČKA ŽIDOVSKA MAFIJA STOJI IZA SVIH TIH LAŽI I OBMANA. NEMA TU POMOĆI, ako uđu kemoterapije to je posljednji pozdrav. UVIJEK OPERACIJA USPJELA A PACIJENT UMRO IL SE OPET SVE VRATILO Educirajte se na stranicama prirodnih Rimarchuk klinika www.rimarchuk.com i www.rimarchuk-bh.com a na youtube: rimarchukBH
Da ga Allah izlijeci i zivot produzi amin.
Mogu misliti kako mu je samo tesko. Bas kad je mislio da je sve ok i da se izlijecio dodje novo razocarenje. Boze molim Te da mu pomognes i da ozdravi jer Ti to jedini mozes. Ovo je samo nama upozorenje jer dok smo zdravi samo da nam je nesto (dobro auto, more, plaze, provodi) a kad nas bolest sustigne... Trosimo pare na gluposti, a svjesni smo da u svakom trenutku ima neko kome je potrebna pomoc. Pa zapita li se itko kada jede nesto dobro skupo da mozda njegov komsije nema sta da jede. trebamo uciti svoju djecu da pomazu da poklanjaju da ne budu skrta i pohlepna jer biti COVJEK u pravom smislu te rijeci je nesto najljepse. Kad se osjecas sretno i ispunjeno, a tako se, istinski, mozes osjecati samo kad pomogne nekome.
sretno sa sakupljanjem, jer tesko ide, znm za slucaj gdje je dijetetu potrebno 10000 KM za operaciju ociju u Beogradu pa nemoze skupit, tesko da ces i ti tolke pare uspijet, all opet SRETNO
Neko je sračunao da su Bosanci i Hercegovci samo tokom finalne večeri potošili oko 300.000 KM glasajući za pobjednika srpskog muzičkog rijalitija “Zvezde Granda” Amara Jašarspahića Gileta.
O, Bakire...obolio dabogda u onom audiju .
Bakir je samo primjer naroda: Neko je sračunao da su Bosanci i Hercegovci samo tokom finalne večeri potošili oko 300.000 KM glasajući za pobjednika srpskog muzičkog rijalitija “Zvezde Granda” Amara Jašarspahića Gileta.
Narod je do sad spasio bruku zivota , ili bar pokusao .. A, citam da i taj Gile organizuje koncert za prikupljanje novca za nekog momka, i ne trudi se da pravdas Bakira .
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
O Boze :( Molim Allaha da ti olaksa i da ozdravis.amin
neka se krene sa prodajom voznog parka koji je kupljen i njegovim parama!
Nemojte propustiti: Poziv na broj: 01-004-00000039 za pomoć