Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidaš, mamu ti u stau paradna i to
@yep i \'muradif\' Bosnjaci, Bosanci isto je. Sto ti nije jasno? Nismo mi vi da imamo druge maticne zemlje i da se smatramo dijasporom zemlje drugih pored svoje vlastite zemlje. @Gorazde Lijepo je pomoci, ali mislim da ova pomoc jednoj ekonomski snaznoj zemlji kao sto je Turska ne znaci puno, dok bi nasim sugradjanima (pogledajte rubriku Humanitarne akcije) mnogo vise znacila i pomogla.
Ti James Brown , prvo vidi gdje se sijeku ruke a gdje se nalazi grad kulture 2010, zaostali čovječe !
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/297677/Po-udzbenicima-uce-decu-kako-se-po-serijatskom-pravu-seku-noge-i-ruke pametnome dosta!
youtube.com/watch?v=Kdn94AO4qCQ
uvijek pomagala da naprave od ove zemlej džamahiriju... ja bi njima samo kakvo biološko oružje poslao kao pomoć, pogani loyavci
bijeda, bijedi.
svaka cast.. treba pomoci nas napacenoj narod u matici turskoj.. jest da je nasa turska najbogatija i najmocnija zemlja svijeta, ali ako dobija sadaku od izraela, vala red je da i mi pomognemo..
M A S A L A toooo Ppppoooodrinnjjjeeeee
Cuj BH muslimani sebe nazivaju bosnjaci...sta je ovo dijaspora salje matici zemlji pomoc...hahahahaha...konacno prava slika BH islamskog ummeta!