Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mu dragi Allah podari ozdravljenje i dug život, a nama da bude opomena, da budemo zahvalni Gospodaru na Njegovim blagodatima. Amin
I srcem i dusom molim dragog Boga i ljekare i dobre ljude da budu uz tebe ljepotane...Amin...
Sretno akobogda da nam se vrati s ziv i zdrav
ako Bogda da se vratis zdrav i ziv
Maleni Mak zasluzuje lijecenje i to nije sporno.Degutantni su komentari u kojima se spominje Sebija.Gade mi se oni koji svaku priliku koriste da pljuju o ovoj zeni.Prezivjela je tragediju i nikad to nije spomenula.Samo ona zna kako joj je bilo.Progonile su ih komunjare I nikad im nisu dali mira.Njoj svaka cast, a dusmani vi crknite od jeda.
Tuzno je sto neki zloupotrebljavaju ovo dijete da pljuju po Sebiji.Neko je rekao da su njoj ubili dijete.Pitam se je li iko I ikada odgovarao zbog toga???
bil hajr, uz tebe smo svi.
Izdrzi Makic vole te tvoji manijaci sa juga,
Srecan put mali lavei da nam sesto prijeziv i zdrav vratis.
Svi smo mislima uz tebe, drzi se malisha!!!
Sramotno je to kako se za ovakve slucajeve nije u stanju prikupit dovoljno sredstava a tamo za neke građevine mogu milijarde, nista vise no sramotno.