Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ete vam kulture iz te arapske đamije, ima da vam svi zavide!!!
Medijsko obilježavanje podjele bajramskih ''slatkih'' paketića se ne vrši na ovakav bnačin , sa uperenih kamerama i serijom fotografija štičenika ove socijalne ustanove. Na ličan način je to radio i bivši Reis Ceriuć kada je vadio ''koverte'' iz unutrašnjeg džeoa sakoa i grao djeci u ruke. I paketić i bajramluk se mogu dati ili podijeliti na puno ljudskiji način a bez medijskog reklamiranja i pokazivanja lica ''zahvalnih štičenika'' ove ustanove.
Zašto administrator ne dozvoljava da se publikuje moj kritički stav?? Iz dana u dan iz sata u sat ..zašto ?
@Hamoponovouredu Zato sto "kakas"!
Kralj FAHD dzamija unistava izvorni bosanski duh. TACKA
da je balijski izvorni duh ispravan ne bi ih klali ko stoku svakih 45 godina. ljudi se sada vraćaju IZVORNOM islamu, a ne nekim balijskim lošim kopijama.
@sarayevo1 Kol'ko vidim ti si stručnjak za ''izvorni islam''.
svi nesto glumite vehabije ovako onako a kad ih vidite ne smijete pisnut bjezite ko sejtan sto bjezi od svjetlosti
Selafizam/vahabizam nije priznata skola islama. Zato ih protjeruju i iz svih velikih islamskih zemalja. Sve o tome se vrlo lako moze naci na internetu. Oni su zatucani i nazadni. Poticu iz Saudije i propovjedaju fundamentalisticki islam. Ovakve su protjerali iz Austrije, a ne Bošnjake i ostale normalne muslimane. Ko ne zna o skolama islama neka se informise. Ovi vam kvare ugled u svijetu, a islam je jako lijepa i plemenita vjera.
Neka mi neko objasni, kad u kuranu pise pustajte bradu a skratite brkove tako i zene da se pokriju,to je Allahov govor.Ja ne znam sto pametujete previse,a tu je IZ koja je 100 puta gora a nijedan nema brade
Ova džamija je leglo vehabija. Jednom sam tamo klanjao Džumu i više nikad!
@Spliff.Master lažeš
Bog dao Palestinu da na njoj svi zaradimo sevapa.
A ovi saudijski kraljevi i prinčevi ne vide dalje od rezidencije kad im je njonja u brašnu po čitav dan.