Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mi previse ne kontamo i ne psujemo, da pomaze i ja bih, nego da pozovemo svi ovaj broj, najmanje sto mozemo uraditi
vjerovali ili ne, ali prva u svijetu po broju i uspješnosti u transplantaciji bubrega je susjedna Hrvatska...
"...in 2011 and 2012, Croatia was the most successful in the world in the number of kidney transplants pmp. " -European Renal, Dialysis and Transplant Association http://www.era-edta.org/Kes2013.html
Nema boljih prijatelja od roditelja !
Glupi senzacionalisticki naslov na koje se pale jos gluplji maloumnici koji dodju da daju komentar bez da uopste procitaju tekst... Novac za transplantaciju u ovoj klinici je sakupljen, razlog odbijanja nije finansijske prirode, a stvarni razlog nije naveden. Vjerovatno se radi o razlogu tehnicke ili medicinske prirode zbog kojeg je odbijena transplantacija... Sta su trebali covjeka da ubiju kad vec nisu u mogucnosti da uspjesno izvrse transplantaciju??? Naime ako citate tekst ne radi se o "obicnoj" transplantaciji nego o tezoj bolesti...
Tuga i zalost... No transplantacija bubrega je najjednostavnija moguca transplantacija, pa to se prije rata radilo ko na traci u onoj bivsoj drzavi... Sramota!
PA ZASTO SE NE PROVJERI U ZAGREBU I RIJECI TO USPJESNO RADE.
'braca' masala i dalje ih duvate
Šta nekima znači npr 1,2 KM ? Njemu znaci mnogo! :)
DaBOGda im za lijeka trebalo... Mislim na ove turcine...
Samo zelim da preporucim Univerzitetsku kliniku u Aachenu (Nemacka), imam rodjaka koji se leci na njoj kod jednog vrsnog Urologa. Ne znam da li vrse presadjivanje bubrega ali vredi se raspitati.
imam jednu molbu da pritisnete lajk na ovom linku ispod za takmicenje je vama je to nekoliko sekundi a ovom momku mnogo znaci http://www.swissbeatbox.com/x3me-grand-beatbox-battle/
Ne daj se momčino i narode obavite poziv
ABD da sve bude u redu !
Ne razumijem sta radi nasa ambasada tamo, zasto ne ucine nesto u ovakvim slucajevima, ako za svoj nerad uredne plate dobijaju.
Pa sta da uradi?? niko nije naveo razlog sto je odbijen zahtjev, pare su skupili znaci finansijska strana nije bila razlog, mozda je razlog neke tehnicke prirode... samo moroni nasjedaju na senzacionalisticke naslove u danasnjim medijima...
nemam ja nista protiv turske, naprotiv...medjutim, treba neko da iznese razlog odbijanja, da se neko zauzme, neko ko je na vecem nivou, u ovom slucaju nasa ambasada u turskoj, nije uvijek finansijska pozadina jedina pozadina, i da jasno i glasno kaze koji je razlog odbijanja, da kontaktira izvjesnu bolnicu za pocetak ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji je to zahtjev koji je nasa dr postavila ,a turska klinika nij eprihvatila????
sve u svemu suplja prica ali se koriste kao i uvijek ovakvi slucajevi!
Pare su sakupljene, tih 38.000 dolara je bilo spremno, zahtjev je odbijen iz nekih drugih razloga...
Turci su nasa braca, mi se volimo mi se pazimo, kakva su ovo braca? Mamu im hebem... Jebala vas ovakva braca!
de suti debilu jedan ovdje se ne radi o Turskoj kao drzavi neko odredjenoj bolnici,u odredjenom mjestu sa odredjenim zaposlenicima i sa odredjenim ocigledno dobrim razlozima zasto ga ne mogu primiti, kako sami rekose jer je nemoguce tu obaviti transplataciju, nisu sposobni za to.
Koji si ti majmun!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)