Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedavno sam komentarisao clanak o otetom audiu q5. E sad ovi sto su rekli da nisam u pravu nek citaju i gledaju ovaj clanak. Ovim ljudima svaka marka znaci puno u zivotu a neki tamo vozaju q5 sa 25 godina i kad im ukradu treba da ga zalim. Cast nekim ljudima ali ovi sto imaju para rijetkost je da pomognu. Zato ko ima 20 km nek uplati na ziroracun bit ce sretniji nego da potrosi na kafu, cigare ili kino ili nesto slicno...
@HTC Nedam, nedam svijestla obraza. Ovoj ali i svim drugim porodicama neka pomogne SDA, HDZ, SNSD i glasači za ove nacionalne stranke. Pobrojani su oddgovorni što ogroman broj BiH građana nema osnovno za život. Nedam, ne što nisam humana nego što sam davala sve do sada, više NEDAM IZ PRINCIPA. Eno im vlast.
@Muni : Upravu si... Ali eto ako nekom gori pod nogama treba pomoc.. JBG..
predsjednici da Bog da umrli u bogastvu i bili do smrti nesretni! Svaki vladar nosi svoju odgovornost i odgovaraće za nju, ne bio na vašim mjestima na idućem svijetu!
https://m.facebook.com/VoxLjevicarskodesnicarskaBHmagaza/photos/a.1468521523436797.1073741827.1468478610107755/1667978730157741/?type=3&theater "NAŠA" STRANKA!!
@Klix mogul dobit IBAN i BIC/ SWIFT
Tuga, a mi još pričamo da nama nešto fali. Bem ti život. Ovima treba pomoći država, jer će nakon ovog članka ljudi da pomognu jednom, a onda će ih svi zaboraviti.
Tužno brate, tužno...