Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u imenu stajerskog glavnog grada GRAZ ne postoji slovo T... stajerska je jedna od austrijskih repuglika, broji ca. 1,5 miliona stanovnika, juznim dijelom granici sa slovenijom a glavni grad te republike GRAZ se nalazi ca. 50km od granice sa slovenijom... i kada pisete ovakve tekstove, mozda ne bi bilo lose reci gdje se taj grad nalazi..
vidim dobro se i polpilo :) haj neka malo kakav je to festival bez piva :)
Dobre plavke :)
za mene osobno je tuzno vako nesto citati , ljepo je to sto su ti momci uradili svaka njima cast . ali tuzno je to da mi stalno trebamo i trazimo neciju pomoc . isto kao da smo neki invalid koji nemoze nista bez tudje pomoci .
to je u sklopu postratnog bosanskog mentaliteta. lakše je moljakati po svijetu, nego raditi. samo kad te vani pročitaju, onda ti je to odjebaus trajno.
A gdje je Gratz??
U Austriji!
Bravo momci.Svaka cast na ideji.
Sve se moze, kad se slozna srca sloze...bravo.