|

Humanitarni božićni koncert u Širokom Brijegu

Humanitarni božićni koncert u Širokom Brijegu
0
S
Sarajevo-x.com
23.12.2011. u 08:57
0
komentara
0

dijeljenja
Humanitarni božićni koncert u Širokom Brijegu
U organizaciji Udruženja "Međunarodno kumstvo djetetu Herceg-Bosne" u kripti Zavoda Svete obitelji u Širokom Brijegu održat će se humanitarni božićni koncert velikog muškog hora Brodosplit iz Splita.
Koncert će se održati u petak 23. decembra 2011. od 19 sati. Ulaz je besplatan i umjesto kupovine ulaznice posjetitelji mogu uplatiti donaciju za Dom za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju "Marija naša nada".

Muški hor Brodosplit osnovan je 1972. godine, ima 32 člana. Za svoj uporni rad i visoke domete na polju reprodukcije Brodosplit je stekao vrijedne nagrade i priznanja diljem Hrvatske.

Gradski zbor Brodosplit svake godine organizira turneje po inozemstvu, a gostuju i na međunarodnim festivalima horova. Plodovi takvih nastojanja ogledaju se u nagradama koje su stekli na festivalima. Jedna od takvih nagrada je i zlatna medalja na Svjetskim horskim igrama u Xiamenu (Kina) 2006. godine te zlatna medalja i naziv Olimpijskih pobjednika na Horskoj olimpijadi u Linzu (Austrija) 2000. godine.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.