Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Član Predsjedništva BiH Željko Komšić primio je nekoliko unesrećenih porodica u svoj stan u Sarajevu. Također, do kraja mandata odrekao se svih primanja kako bi pomogao ljudima kojima je potrebna pomoć usljed novonastale situacije uzrokovane poplavama. Također doznajemo da je jučer finansirao i nekoliko kamiona pomoći stradalima, sve bez ikakve medijske pratnje.
Zato sto su mu ljubomorni, jedini on i valja u vladi.
Al zato vi stanački botovi smoriste sa copy/paste te poruke na svim portalima u BiH. Iskulirajte, neće narod nasjesti na tu demagogiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pazi Hana Hadziabdagic,koji je ona faktor da sa ovim ljudima zajedno sjedi i prima pozive???Msislim da jednoj javnoj fufici nije tu mjesto...
Akcija je dobro organizovana, ali je trebalo više medija (televizija) da bude uključeno i onda bi bio pun pogodak, jer ne gledamo svi Pink u isto vrijeme.
samo 12 hiljada maraka :(
Volite se
Šta je reć duša Bosne--
BRAVO ZA ASIMU I OSIMA KOJI SU POKROVITELJI OVE MANIFESTACIJE
Ako je neko dobio Deen-a na vezi, mogu samo mislit koliko mu je psovao. Haha.
Yebo je sve po spisku sam sebi, što ga je ta kujica zapala.
sto su ovog mrguda osima zvali...pa njega ljudi na ulici kad vide prelaze na drugu stranu a nemoli da ga zovu na telefon
Trebao si okrenuti broj pa da malo popricas sa Amarom ne ujesa on a ti bi donirao 3 km
Lijepo njima
...imal Memsuda
Kad bi mi se Tino javio, spustio bi slusalicu.
Da se Avdija javio skocio bi kroz prozor. Zivim na 10. spratu.
ebo vas tino i avdija vise,pustite momke.pa nece igrat ni u jednom od tri meca.hocel vam bit oni krivi ak bh zijani sva tri meca a da nisu njih dvojica igrala.ko ce vam onda bit kriv?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Humani smo ovih dana ,cudo jedno.Da je svaki dan u godini ovako