Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvorite humanitarni broj, malo će ko otići u banku uplatiti. Puno brže i više će se sakupiti.
Ne mogu da podnesem kad se nešto loše desi djetetu. Daj Bože da mali ozdravi.
auuu kako smo pametni. Pa cudimo se kako se trebaju pare skupljat za lijecenje po inozemstvu. Pa jesu li nam politicare birali tajlandjani ili koreanci ? Mi to tako hocemo, svak za svog pa nek je i gorski hajduk ali nek je nas i evo nam rezutata.
provjerite da dijete nema boreliozu jer se taj sindrom cesto veze uz istu.. naime borelija oslabi imuni sistem i otvara prostor raznim autoimunim bolestima.
ajd dalje, teska tema.
Pomozite ljudi, ali ako ce zivjeti u BiH, onda nema svrhe.
Mogao sam i ja napisat kao dole komsija12, ali sta ce mu, ozdravi, zavrsi skolu, faks, nema posla, a i kad ga nadje prednost imaju ljudi koji su u SDA, HDZ i SNSD. Je li to zivot u nekoj zemlji? Vremenom i pukne i to ti je to.