Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li se rjesiti pitanje lutalica vise? Sta na ovo kazu av mau i cukoljibci? Krivo dijete sto je izaslo napolje da vozi bicikl?
@AS1 Sve tuziti, drzavu, dog trust, av mau...sve na kamaru, pa onda sacma 3.5mm pa udri redom...Dok mi demokratijom sa ovim keroljubcima, nama djeca nastradese, more sikter.
@AS1 od kada drzava izbacuje pse na ulicu? Krivi su ljudi (negradjani) koji to cine.
Neka veliki biznis i nevladina organizacija DOg TRust daruje krv ! Mogu i novinari i portali koji DOg Trustu objavljuju duuuge reklame ! INAČE U SARAJEVU trenutno ima 2150 nevladinih i organizacija. Na svaki 200 građana po jedna nevladina organizacija, USKORO ĆE IH BITI više i od kladionica. Inače DABOGDA ČOPORI PASA IZGRIZLI DJECU dama članica Dog TRusta i svih onih kojemu su čopori pasa preči od naše djece !!
ako ista imate imate tu krv ko moze nek daruje nece nista izgubiti
Jadno dijete, oporaviće se fizički, ali hoće li se oporaviti od psihičkih trauma? hoće li se igrati na ulici sa drugom djecom, ići u krađu jabuka i trešanja, hoće li ponovo voziti bicikl....hoće li on a i druga djeca sa sličnim iskustvom....pas mater džukelomafiji !!!
opšte je poznato da nikad ne treba bježati od pasa, tako samo pravite žrtvu od sebe..
sigurno je dijete krivo, nije znalo to tvoje opšte poznato. *Pas mater i tebi!!
majmune, hebem ti mrtve.. naravno da je dijete krivo..
da mi je da imam pucu, ko što nemam, eh da mi je..
Tesko ce BiH da rijesi pitanje pasa lutalica, i sam nas parlament je pun bjesnih pasa a seruma nemamo.
aj mu sad ti objasni (Milunka), gospodine ta lutalica nije opasna ona hoce da se igra znate
Zivio Dog Trust!!!
duso draga zelim ti brz oporavak
Koliko jos djece pa da se rjesi pitanje kerova. Nisam za ubijanje zivotinja ali podhitno ih treba skloniti sa ulica i ove sto su ovo dozvolili baciti njima.
A dusa draga, zelim mu brz oporavak, :-( Sigrno ce ko god moze i pomoci, steta sto nisam blize...