Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije stid ostavljati komentare poput ovih ? U pitanju su mladi zivoti, vi pisete o tome kako ne zelite dati ni jednu marku, a ne pet... Zalosno .
To sto je neko kockar njegov je problem,moze biti i marsovac sto se mene tice ali ovaj projekat je human i treba ga podrzati,ne razumijem ljude koji nebi pomomogli da se spasi zivot zato sto je Batko kockar,j.e.b.e.s Batka SPASIMO ALENA MASLU !!!
cuca 17.06.2012. u 11:06 Mlo da prokomentarisem, voljela bi da nam Batko odgovori gdje idu pare od onih koji nazalost nisu prezivjeli npr. Amina, Ogi i ne bih da nabrajam .vise. Idem na stadion i dajem novac naravno jer Anelu zelim uspjesan oporavak. Uh kako bi bilo dobro da gospodin Batko da iskren odgovor. --------------------------------------------------------------------------------- Novac koji se ne potrosi ide u drugi lonac to jest za druge oboljele osobe. Ako tog novca nema dovoljno u kasi, trazi se nove mogucnosti za prikuplanje. Da tog novca nikad nece biti dovoljno za sve tesko oboljele, itreba se samo procitati strane o kojim osobama se radi i tko bi mogao biti slijedeci, koji ce tobiti taj novac za lijecenje. Za lijecenje u stranim drzavama su potrebni velike svote novca, kojeg se moraju skupiti. Nitko od vas nezna da li ce on biti taj slijedeci kojem ce trebati pomoc. Moj savjet bi bio odrekni se mnogo toga sto je bezvrijedno, donirajte onoliko koliko mozete.
sram vas i stid bilo ovakve komentare pisati ako nedate nemorate zasto ista komentarisete ah da to su oni bez mozga rodjeni i sudite o nekome koga uopste i ne poznajete fujj , ti sto trazis iskren odgovor od Batka koja si ti licnost pa da to dobijes i tako da govoris cccc da je tako vec bi se to davno znalo ali nije nekome uspije nekome na zalost ne ..... da je bogdom ovoga sto manje , treba pomoci kome je god pomoc potrebna pa makar 1KM to je malo a nekome to znaci puno nas 6 iz kuce ide , a djevojke i djeca imaju besplatan ulaz nas je dvije djevojke al cemo kupiti kartu
Neka danas pobjedi solidarnost, prijateljstvo, jedinstvo... Danas neka pobjedi ŽIVOT ! Svaka čast za akcije koje su pokrenute u cijeloj BiH za pomoć Alenu i drugim mladim osobama kojima je pomoć potrebna. Nemojmo biti cinični bar kada je ovo u pitanju, veliki pozdrav svima, živjeli !
Ja rekoh da sam za bracu kupila dvije karte,mozda ja nisam u mogucnosti da kupim vise jer sami zivimo,zato pitam da li je za djevojke besplatno,nismo svi milioneri,treba cijeniti i ono malo sto covjek daje,a najprije ce dati onaj siromah nego onaj koji je pun para i svi vi koji fol govorite ajmo na kosevo prvi necete otici
Bezveze je ovo što djevojke/žene imaju besplatan ulaz. Tu smo svi , da bi se skupilo što više para , pa bila to djevojka , momak , žena , čovjek. Zato svi na Koševo !
Sve i da je tacno da djevojke imaju slobodan ulaz, valjda je neki red doci kupiti kartu i pomoci nekome :)))
Ja sam kupila za bracu dvije karte,a jeli tacno da je za djevojke i zene besplatan ulaz,a ovi sto se zale na Batka-pa da je tano da on uzima pare sebi dosad bi se vec neko pobunio ili rekao da je prevaran a koliko znam nije niko jos,tako da pricate u prazno o covjeku kojeg ni ne poznajete.
Zar nisu mogli ovi Casni gosti da dadnu od sebe 20 000 KM da se nemora organizirat ova tekma? nide vezze.. skrta naroda u pm..
Jedino mi je krivo sto nas Zeljeznicar nije organizator ali svakako je nasa obaveza danas doci i pomoci da se Alen izlijeci.....naprijed Zeljo-SVI NA KOSEVO.
vazda se nadje neki pametnjakovic koji kuci lezi i kopa svoj pupak, dok drugi ljudi nesto rade lijepo... covjece umukni ko te sta pito. otidji ako hoces.. ako neces nemoj!!!!
Mlo da prokomentarisem, voljela bi da nam Batko odgovori gdje idu pare od onih koji nazalost nisu prezivjeli npr. Amina, Ogi i ne bih da nabrajam .vise. Idem na stadion i dajem novac naravno jer Anelu zelim uspjesan oporavak. Uh kako bi bilo dobro da gospodin Batko da iskren odgovor.
Kao sto kaze ovaj Liq,nedam 1KM ne dam ni ja,samo radi BATKA ovog krmka kockara!!!
treba što više humanitarnih akcija organizovati za oboljele kojima treba pomoč zato idem obavezno na utakmicu