Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah nek pokrene građansku tužbu za naknadu nematerijalne štete i podnese krivičnu prijavu zbog nesavjesnog liječenja.
Znas li ti sta je nesavjesno lijecenje?
@losblancos ne ide to tako sine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakva drzava, takvi ljekari, profesori, narod!!!! FUJ FUJ FUJ!!!! Momku zelim da sto prije ozdravi i puni zdravlja u zivotu!
DOKTORICU IZ SARAJEVA ZAVEZATI ZA KARAMBOLKU I VICU KROZ SARAJEVO DOK NE CRKNE KAO ZADNJI OLOŠ !
Nase zdravstvo ima ugovor sa Turskom, da se nasi pacijenti lijece tamo bez ikakve nadoknade troskova, neovisno o kojoj se bolesti radi. Ako je potreban pratioc i on ima sve placeno. Savjetovala bih da se hitno obrate zdravstvenoj sluzbi, jer malo ljudi zna o tome, a ljekari ili nisu upoznati ili nece da obavjeste pacijente. Nadam se da ce mlaidic uskoro ozdraviti i nastaviti normalan zivot.
Bolest je neizljeciva. Bolujem od iste 10-ak godina. Zivim i lijecim se u Nizozemskoj. Primjenjene brojne metode ljecenja ali vrlo mali pomaci. U vecini slucajeva pa i mom pomaze pusenje. Nije sala,potvrdio specialist koji me lijeci vec dugo u Eindhovenu. Ne preporucuje pusenje jer je uopceno stetno,ali ne zeli pobiti tezu da pusenje pomaze,vec je imao nekoliko slucajeva. Kod nekih se bolest potpuno povukla. Zelio bih da se moja saznanja prenesu ovom momku kao i svim ljudima koji su direktno ili indirektno povezani sa collitis ulcerosom.
pomoć naravno treba, ali država plaća liječenje(znam iz ličnog iskustva) u Acibademu
to je zato što djeca bježe odavde, a znamo ko je kriv, znate ko je spojio opću bolnicu u UKC, sve vam je jasno, još jednom. A vi blejite i dalje.
A NEK SE PARA IMA ZA SMAJLOVICA DA SE LIJECI IZ BUDZETA KOJI JE IONAKO UNISTIO A ZA OVOG MOMKA NEMA....E DRZAVO PROKLETA RASPALA SE DABOGDA,MOZDA NAM JE TU JEDINI SPAS I IZLAZ...
Nema para drzava, nema lijecenja...
Šta je čudno s našim doktorima? Bože pomozi kakvi su. Meni je moj doktor rekao da "idem kući i molim se Bogu, jer mi on ne može pomoći". Drugi doktor me je pitao "u kojem pozorištu nastupam", jer su mi se od napada oduzele ruke i noge. Treći doktor mi je prepisao lijekove za koje sam mu ranije rekao da ih ne podnosim, što je on i napisao u nalazu, ali mi je svejedno opet prepisao lijekove koji mi škode.
Imam i ja slična iskustva sa ljekarima na Koševu, kao vjerovatno i hiljade drugih koji ne dođu sa preporukom, kovertom ili koji su prosto žrtve prikrivanja neadekvatnog liječenja.. Edine želim ti da preživiš i ozdraviš uprkos gadovima u bijelom, a kliksu zahvaljujem na ovom članku i na šansi da mi silni obespravljeni pomognemo jednom od nas..
Pitam se, zar sad ne bi pošteno bilo da njegovo liječenje plate ovi nesavjesni liječnici . . . ??? Njemu brz i uspješan oporavak ...
..........zbog nezainteresovanosti naših ljekara zdravlje mu se pogoršalo......,, Toliko o brizi ali i neznanju naših ljekara. Umjesto da se bore da što više nauče, da što bolje liječe naše ljude naprotiv naši nazovi ljekari vode politiku oko spajanja bolnica, odnosno otimanja imovine građana Sarajeva i to predratne imovine jer ova vlast nije napravila ništa, ali ništa za 20 godina vladavine osim džamija i tržnih centara, i jedno i drdugo u korist vlasti, od tržnih centara profit.
ocel se ikad dobre vijesti cut od ovih nasih ljekara ?
@blinker 453 hoce. Kad svako bude radio svoj posao. A ne da se ode doktoru i da mu se govori kako da radi svoj posao. Isto tako, ni ti ne bi dozvolio da ti neko govoris kako da radis svoj posao. A dobrih vijesti ima. Samo se ne objavljuju.
nažalost svugdje ista tužna priča....evo ovih dana u Konjicu jedan mali čovjek se našao u sistemu korupcije, mita i sl.čovjek padne sa zgrade na radu u firmi Bujice i pukom srećom preživi i onda dođe u Bolnicu koja nema obzira prema čovjeku koi nema novca da im da mito da rade svoj posao, i sreća postoji bolnica a Bijelom brijegu...........pa razumijem kada je u pitanju i ovaj slučaj Edina.......
Ejj živote,jeb-em te