Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda vam postede zivot za 10ak godina kad se budu raznosili...
Slatki su mi ovi mali pilići, tačno me duša boli, samo zamislim svoje dijete jer na slikama vidim najviše njegovih vršnjaka, da ga život ovako baci u neko kolektivno prihvatilište. Ne može moj mozak uopšte razumjeti kako i zašto se sve ovo dešava, i zašto su ljudi tako loši...
Kako mi je zao ove djece.U svemu tome najgore je toj djecici.Uzas!Djeca uvijek ispastaju zbog gresaka i odluka "zrelijih"
Hvala vam humanitarci. Vi ste ljepsa strana Bosne i Hercegovine. Na zalost mi nismo ucinili dovoljno da pomognemo izbjeglicama iz Sirije. Na zalost brzo smo zaboravili nasu golgotu koju smo prozivjeli.
Vidi ove male crne Bosnje
U SRBIJI SU CRNI...NEMA TAKVIH U BIH
Mogao bi ti udrobiti na sabahu malo hljeba sa mlijekom,ako i to imas..Gladan si vjerovatno cim tako pricas.Bolje bi ti bilo da ides na srpski portal i da kritikujes svoju vlast i svog baju sto vam je hebao majku svima redom u vasoj maloj vukojebini.
Nemojte se ismijavat na ovakve clanke. Prolazili smo kroz ovo!!!
Sami ste si krivi
Moze se smijati samo neko bez srca..drago mi je da bijah u mogucnosti uplatiti za ovu akciju, ruka ruku hrani👍