|

Argentinac se pridružio našim sportistima: I Messi pomaže Domu zdravlja Travnik

Argentinac se pridružio našim sportistima: I Messi pomaže Domu zdravlja Travnik
238
Piše: E. B.
25.12.2015. u 16:41
21
komentara
238

dijeljenja
Argentinac se pridružio našim sportistima: I Messi pomaže Domu zdravlja Travnik Dresovi na aukciji
Lionel Messi, osim što je vrhunski fudbaler, svakodnevno pokazuje i svoju ljudsku veličinu. Tako je nedavno poklonio svoj dres sa potpisom za humanitarnu akciju za pomoć Odjelu pedijatrije Doma zdravlja Travnik.
Messijev dres će, zajedno sa Džekinim i Pjanićevim, biti prodat na aukciji, a zarađeni novac bit će doniran za nabavku neophodnih medicinskih aparata.

"Već sada imamo ponudu za Messijev dres, koja iznosi 500 eura, dok su ponude za Džekin i Pjanićev dres po 250 eura", poručila je organizatorka ove humanitarne akcije Jasmina Fajkić.

Osim Messija, Džeke i Pjanića, u humanitarnu akciju su se uključili i Mateo Kovačić, Izet Hajrović, Josip Kvesić, Amer Bekić, Edin Višća, Armin Hodžić, Senjamin Burić, Toni Šunjić, Adnan Kovačević, Elmedin Kikanović, Krste Velkoski, Ervin Zukanović koji su poslali svoje dresove, a na aukciji će biti i dres rahmetli Elvedina Varupe.

Osim toga, na aukciji će biti i sprinterice Amela Tuke i Blanke Vlašić, originalni dresovi Liverpoola, košarkaške reprezentacije BiH, Džumhurova majica u kojoj je igrao protiv Federera...

Humanitarna akcija će trajati do 5. januara 2016. godine, a vaše ponude možete slati na mail [email protected]
Prijavi grešku


Komentari (21)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...