Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...gospođa podijeli više no narodne kuhinje...dajte joj za života ulicu u zenici, nećete ih takvih nać puno...
Njoj će se vratiti s druge strane, jer dobro se dobrim vraća. Svaka ti čast gospođo.
s koje strane??? (dzema zvani sampion suplje price)
Da bi dobio s bilo koje strane moraš imati mozga i iskrenosti, međede.
gospodjo svaka cast
Hvala dragom Bogu da ima ovako plemenitih i čestitih ljudi. Nadajmo se da će se mnogi ugledati na ovu divnu ženu koja pomaže ljudima! Političari, ljekari, profesori po fakultetima , vi kojima je sve malo naučite nešto o životu i dobroti od trgovaca ( pout Anea)!
ova gospodja vise dobra uradila gradjanima nego SVI bh politicari zajedno sto su!!! vise svog podijelila nego svi politicari sto su našeg podijelili. samo me sad strah da foteljasi ne procitaju ovo i ne vide da zena ima pa da ne dodju i sve joj ne ukradu
a ovom stranackom foteljasu, placenom paščetu i drzavnom gnoju sto mi klepi minus i opet stade uz politicare a protiv naroda j*bem sve od-do. nek sam napravi spisak sta mu nataknem na penis
Svugdje u svijetu je bitno u novinama samo kako se zove in sta je u radio, samo u Bosni jos kojoj vjeri pripada. Zalosno
Odvikao sam ovih stvari u nasoj drzavi, i opet oni sto imaju malo i to dijele,
ovoj zeni dati sve one plakete i nagrade koje gradovi inace dodjeljuju beskorisnim metuzalemima, seratorima i wannabe eliti !
"....nema veze, jer ja ljude ne dijelim po vjeri ili bilo kojoj drugoj pripadnosti. Ovo su moji ljudi i moja država i sve ih volim", kaže Ćosić. E ja želim da ti Bog adekvatno uzvrati, a već jeste. Živa i zdrava bila ti i tvoji najmiliji.
Draga Ana, Bog ti lijepo zdravlje dao. Svaka čast!
Svaka čast gospođo!
Najvise prostora u medijima treba davati ovim obicnim humanim ljudima kao Ana, a ne politicarima i kriminalcima, da nas prljavi pokvareni narod ima uzor u dobru a ne zlu.
Zena, majka, kraljica.
Mogla bi sirotinja, malo, sama da ugaja voće i povrće.
svaka cast, nista vise.
R E S P E K T !!!!!!!!! 💐💐💐💐💐💐