Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
okrenite se oko sebe i pogledajte koliko treba kruha i koliko treba pokrivaca vasim sugradjanima , susjedima ...
Imal koji Bošnjo ovdje da mu ga popušim?
Bošnjaci i Hrvati ZA Četalji i komunjare PROTIV Pametnom dosta.
J.e.b.e.m. ja tebi ma.t.er, gnjidice usr.ana
J.e.b.o. ja svoju m.a.t.e.r. dlakavu i smrdljivu
Najedi se g.o.v.a.n.a. bezdušni crvenofašistički majmune
oj sve vam j..... pa koga vi folirate agresorsku vam majku niđe veze sarajevo sa sirijom upravo je suprotno ..... vi sad razvlačite pamet ko mladić kad nam je razvlačio
@ tarik ne znam da li se zezaš u komentaru ali ova pomoć ne bi išla sirijskom narodu i assadu već teroristima i to je akcija koju organiziraju turci, a IZ BiH je ovdje samo u službi dodvoravanja erdoganu
Neka se nasa IZ konacno odredila i odlucila da pomogne legalnim i legitimnim vlastima Sirije i narodu te zemlje predvodjenu Basarom al Asadom. Bravo "nasi" neka crknu izdajnici Sirije i krim vlasti u zalivu i turciji.
Ovima da šaljemo: http://www.index.hr/vijesti/clanak/saudijski-vjerski-vodja-pozvao-na-masovno-silovanje-sirijki-to-ce-im-osigurati-ulazak-u-raj/655250.aspx ???
Evo i mi u RS smo pristupili ovoj akciji prikupljanja pomoći napaćenom Sirijskom narodu. Poslat ćemo im KRMEĆU GLAVUŠU U KURČEVOM UMAKU, PA NEK GLABAJU LAGANINI, BEZ STRESA.
Š'a ovo commi promijenio ime u SFRJ, ????
Preciznije - akcija "Jedan hljeb i jedan pokrivač za Siriju" uskoro na svih 23,58% Federacije Bih. HZ HB i RS nemaju veze sa ovim!!!
@ aaa hajd ne seri vehabijo glupa
da su jugoslavija i tito postojali u današnje doba danas bi zapadna imperijalistička bagra pomagala ustaše, čete i bošnjačke fundamentaliste da ruše jugoslaviju. kada bi je oni srušili onda bi im oni uveli režim kakav imamo danas, radimo za sitnu paru, a svo bogatstvo se slijeva u džepove bankarskih lobija. na svu sreću sirijski narod nije tako naivan i glup i svjestan je posljedica koje bi imali da im fašisti dođu na vlast. libija im je najbolji primjer.
Šta ono rekošte protiv Assada i protiv koga se bori??? http://www.index.hr/vijesti/clanak/saudijski-vjerski-vodja-pozvao-na-masovno-silovanje-sirijki-to-ce-im-osigurati-ulazak-u-raj/655250.aspx