Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prebacite na moj racun!
RASPORED VLADE FBiH narednih 5 godina: Ostaviti pare kod Softica, govoriti narodu da se ne mogu ministri dogovoriti i za par godina oprat i te milione. Pa ljudi korona zavrsila, sta ce s 200 miliona, da kupe maske? De ne serite, uzet ce to sebi vile pokupovat i nablindat auta.
Jel ovo onaj uhljeb što ima platu 10.000 KM
Nista ne radi za 20 milja, haman k'o Inzko
yebo majku , pa zar mi imamo i guvernera ?? a ne nee , koja suverena država !
Vraćaj sredstva nazad treba to neki i da vrati!
Spas BiH je jos jace vezivanje za EU i njenu privredu. Valutni odbor je odlican ali BiH nema autonomnu monetarnu vlast. Stoga poput CG preuzeti Euro kao valutu, ukinuti KM. Olaksali bi priliv novca.
@Israel2Bosnia a sa eurom bi imali autonomnu monetarnu vlast?
Taman da se malo obnove i vozni parkovi nakon CORONe. Ovo proljeće je bilo sušno, tek 20-tak miliona se okrenulo na tenderima.
nek se pare razmnožavaju ionako bošnje ne znaju s njima
pa dobro majku mu.... pa pita li iko - narod - jesmol' mi za sva ta silna zaduzenja ? za te Bilione od mmf'a ? a-a... samo vi po svom... samoo gaaas - samoo daaaj - al' skochit che vam to na nos.... redom - svima
Isto ovo je Jucer rekao Covic....vec je sve dogovoreno i napisano u pismu namjere...samo je Problem Kako SDA da objasni svojim glasacima na sta je pristao
Pa dobro tko će vraćati respiratorni Malina deal? Svi stanovnici ili samo HDZ i SDA?
Kako su Hrvati podmuklo htjeli opljackati Federaciju BiH. Kao navodni program pomoci opcinama u borbi protiv pandemije, krajem marta planirali Kupresu, koji ima 5.000 stanovnika od kojih su 88% Hrvati, da dobije 700.000 KM, a nijedan zarazen nije bio u Kupresu. Bugojno koje ima 35.000 stanovnika i 77% su Bosnjaci trebalo dobiti 50.000 KM odnosno 14 puta manje novca, iako 7 puta vise stanovnika ima.
Ne smije se dozvoliti da se kantoni ugrade u aranzman MMF-a prema kojem bi ono sto HDZ i Hrvati trose, Bosnjaci vracali. Nisu kantoni teret krize podnijeli, koliko je entitet FBiH. FUCZ, Vlada FBiH, KCUS su iznijeli najveci dio. Hrvati su dobili od Plenkovica 11 miliona KM za bolnicu u Mostaru, sto je Emir Suljagic sa Bajrovicem ocijenio kao labudji pjev Tudjmanizma
Juzni Srbi bi da dobiju pola para namjenjenih Federaciji, a da vracaju 10%.Ne mere jarani moji.Nema vise lagodnog zivota na grbaci Bosnjaka.Bolje da se vrate pare, prvo ce da lipsa sumska republika.
Ovi Softici uvijek zahebu