Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nas ne kradu koliko nas kradu, svako selo bi moglo imati polikliniku, hitnu pomoć i slično. Realno, ovaj objekat je star par decenija, zaslužili smo novi, kao i svaki grad unutar naše BiH. Milijarde su pokradene, mogli smo cvjetati...
@fbUser1561407577 Allah kažnjava narod umjesto samo vlast. Prije gorjela sad ruševna šta je sledeće.
ljudi.. stvarno je lako bit shoopak, pogotovu na internetu.. trebamo malo bit finiji
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Imal još neke katastrofa da zadesi Krajinu...A dok uhljebi na vlasti nose ljepilo uza se da lijepe gu**ce za fotelju, kupuju diplome i kradu državu
@ZvjerOfKikaya Kolega,zadnjih godina smo svasta prosli,pomagali,bili humani,nazalost to nam se nije dobro vratilo i to drzava nije cijenila nikako,meni je zao da nismo imali turista kao i svake godine,osjecali smo se lijepo da nam se turizam povecao,bilo ih je iz citave zapadne evrope,sve to je propalo sa prevelikim brojem migranata,zamisli kako je kad su nase ulice prepune migranata pa tu ni domaci nece a kamoli turist.Drugi dijelovi nase BiH TO NISU OSJETILE.
Nemamo za sebe, a da pomažemo migrante...
Neka Fejzić i Glavonja presele dom Zdravlja pod šatore u Lipu.
BIHAĆ METROPOLA
Pa sklonite tih par pločica, podignite tu policu i nastavite raditi.
Jel to moguce da ste napokon objavili clanak o stetama zemljotresa i u djelu BiH. Puno vam je trebalo. Sramota.
I ovi kontejneri će ostati ovdje godinama jer se nova zgrada NIKAD neće napraviti, a sanacija će se čekati godinama.
@rupanaguzici Kao što su navikli. čekaće strance da nešto doniraju...
@rupanaguzici Pa ste iste birali i sad sutite .Nema kukanja izbori prosli SDA HDZ I SNSD ponovo dobio . SAD PSSSS . Neka vas kradu kad ste papci
Valjda ce neki saudijski princ potpomoci, kao sto je Salman bio 2001 u Bihacu, a izabrao je Bihac zbog politickog i strateskog znacaja grada, pa je postavio temelj za islamski koledz u gradu. Obnovu dzamija, izgradnju novih je isto potmogao. Pogresno usmjerena sredstva bogatuna, a Adnan Alijagic je bio zadovoljan tom pomoći, kada se ne zna bolje, pa ce Dom zdravlja da čeka na obnovu, u kontejnerima iz EU.
Kontejner sa pet zvjezdica
To je jedna dobra knjiga. Čitajmo knjige a ne Klix, da nam vokabular ne bi zakržljao kao autorima ovih članaka!
Budite sretni ako vas ne potrefi mnogo vece zlo, imajuci u vidu kako se odnosite vi u Krajini sa ljudima u nevolji, koje ostavljate da tokom zimskih noci budu pod vedrim nebom. Nece me zacuditi da ta bolnica bude sravnjena totalno. Zlo raditi, a dobrom se nadati, to bas i ne ide.
@Hattab tebe treba izbičevati po šerijetu
Bruka bruka bruka.
Šta se ovo stvarno događa sa Klix-om? Čovjek dođe da pročita vijest i komentare, a komentari puni mržnje prema BiH, Bošnjacima, islamu, muslimanima.... Ako ne možete regulisati i brisati komentare pune mržnje, dajte se prebacite na sustem da komentar puštate u eter nakon provjere. Ovo prelazi sve granice ljudskosti, a događa se godinama unazad.
I kažu zašto narod bježi vani... Izgleda budalama još nije jasno zašto
"čitav zivot moze se smjestiti u jedne tačke" - reče jedna gospodja iz Petrinje. Druga reče - "bice bolje". Amin.
Proslijedite broj racuna Fadilu i njegovim jaranima, a ne nama.
Novalic je odlucio dati novac za Bihacki aerodrom da zauzvrat svi migranti dodju u Bihac.