Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povraca mi se i na komentare i na sporazum i na sveukupnu politiku, koja je huskacka i pokvarena, a u sluzbi samo sitnih interesa vrhovnih papaka. I za malo negodovanje, pocnu zveckati oruzjem i spominjati neko naoruzanje. Mrs! Da su se morali boriti na nekom mejdanu, prsa u prsa s drugom vojskom, a oni da su na celu, klinac bi se 20 dana polemisalo o sporazumu.Umjesto da zivimo ko insani, prodaju nam neke price o nekim teritorijama i ne daju nam disati, u koju god naciju da se svrstamo.
@Fa'izah I meni je sinoc mali povraco
@sleazy Doktoru ti njega. Nije to sala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
yebo vam bog mater svima sto se svadjate ovdje radi retardiranog papira. zato radi vase retardacije i nacionalnog ponosa vise od pola stanovnistva u BiH nema za jesti i jedva prezivljava, ali neka, vi ste bosnjaci, hrvati i srbi.
Može Mile tumačiti dejtonski sporazum kako voli pored ovih naših federalnih uhljeba, ali kada Amerikanac kaže TO NE MOŽE, onda i Mile spusti nos.
Cirkus drzava. :)
Dejton je večit. Republika Srpska je večna. Drugo je nebitno...
Nije zaustavljen rat... Zaustavljeno je oslobađanje okupiranih dijelova republike BiH
Inače, u tzv.rs se ovaj datum obilježava kao - HOLBRUKOVO !! Richard Holbrooke, poznatiji kao "svetac vaskolikog vlaškog spasenja" !
Poturcena ljigavost na djelu i primjeru A bilo je "Potpisuj Alija, da je ko avlija" ...sada se nesta qurce kako su oni mogli vise. JETE, MOGLI STE,..kutiljerovim planom PRIJE RATA Republika Srpska je bila mnogo manja nego sada. Srbi su i na to pristali samo da rata ne bude Al Zimerman naguzi Aliju,.ovom porstose apetiti i sada placete
da ste dosli i usli u Banja Luku,..Srbija bi direktno usla u rat(sto su vasi zapadni i arapski fasisticki saveznici 4 godine izbjegavali da se desi) Cak vam je i ono gofno Holbruk zaprijetio I VAMA I HRVATIMA da vas nece podrzati ako Srbija udje u rat.
Svi oni kojima je potrebna pomoc brzo([email protected]) Nudimo finasiranje novca bez pokrica pozajmice sirom sveta za pravna i fizicka lica od 50.000 € do 5.000.000 € e-mail: [email protected] WhatsApp: +33758119861
Svi oni kojima je potrebna pomoc brzo([email protected]) Nudimo finasiranje novca bez pokrica pozajmice sirom sveta za pravna i fizicka lica od 50.000 € do 5.000.000 € e-mail: [email protected] WhatsApp: +33758119861
Srbi umjesto da se klanjaju Amerima sto ih nisu sravnili sa zemljom nego im jos dali pola drzave za nagradu oni se ulizuju Rusima od kojih nemaju nista, idioti, a Clintonu hebem familiju umrlu
U BiH neki zive u snovima od Avnoja i Zavnobiha, ali samo neke dane u sedmici kada im to tako odgovara, a vec sutra prelaze na Dejtonski ustav u koji se kunu ko papagaji, kao i u neke Evropske floskule, a od 2021 dolaze vize, doduse ovi na vrhu vec djeci pokupovali nekretnine u EU. Utopijski je u ovako uredjenoj zemlji sanjati neku gradjansku normalnu drzavu, obzirom na razvoj politicke situacije u svijetu i regiji za BiH dolaze dani neizvjesnosti.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://v.ht/xmiss
Mirovni sporazum uvijek potpisuju zaraćene strane. Zar treba bolji dokaz da su Srbija i Hrvatska bili agresori na BiH od ove fotografije. Zahvalan sam samo što se ovim činom rat završio i što se prestalo ginuti. Ostalo što se dogovorilo i potpisalo išlo je u korist agresora, pa nije ni čudno što se u RS-u slavi ovaj dan.
Willy, da nije bilo Dejtona, taj isti agresor bi sve satro...možda bi ti to više odgovaralo?
Deyton nije bio da bi se zaustavio rat ,nego da bi se uredila ova kvazitvorevina. Ko se ne sjeca ,Srbi su bili protiv Deytona, jer su morali muslimanima ustupiti najvitalniji dio bosne , a to je sarajevska kotlina. Medjutim ,na kraju su se pomirili jer su dobili ono sto su htjeli , a to je da se odvoje od muslimana .Muslimani su na kraju dobili mnogo manje nego Kutiljerovim planom.Cekali su 6.flotu i popusili ga.
Alija je potpisao RS. Vas precjednik veliki. A vama Dodik kriv? Isto je bilo i na referendumu kada je Alija nagovorio bosnjake da glasaju za njega i fildjan drzavu a onda je nastupio pogibeljni rat.
Bosna i Hercegovina je, bez obbzira na RS, ovdje pobjedila, postala nezavisna, suverena i međunarodno priznata država.
nego , kojim jezikom vam je dozvoljeno da se sluzite u RS i hercegovackom kantonu?tOLIKO O SUVERENOSTI I OSTALIM SRANJIMA.