Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je jel originalno i iz poljske, odakle smece nama stize Bog samo zna...isto kao i onaj krompir iz egipta u konzumu...ej krompir iz saharskog pijeska uvozimo...
Nilski krompir, najjukusniji kojeg sam probao, odmah pored cuke i mace u Kini.
Super je taj iz Egipta žut ukusan onaj u Bingu jbt ko da je zaledjen bio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jbt koje su to budale uvoze krompir a smijem dusu dati da u Bosni propadne domaćeg krompira na hiljade tona
Ma vec je pošiljka promjenila GP i trenutno je roba na Heci…
Nije moguce da smo krompir uvozili
Uvoz katoličkog krompira!
Krompir iz Poljske ne ide u prodaju, nego za čipsaru. Sorta koja nije namjenjena za domacu ishranu nego za praviti čips. Dosta je jeftiniji od konzumnog. Znam zato što sam radio ko vozac, išao svake treće sedmice za čipsaru. Uvijek vezalo celex Slovačka, Slovačka- Poljska povrat, celex slovacka, Slovačka češka libres, madjarska Sarajevo štok…
Amise ufati se cijena nafte i hrane...ne bacaj nam vise ublehe otisao ti je SDA ali ces ti ostati jer šurujes sa Camparom i njegovim Dinom.
Treba krompira pitat koje je nacionalnosti. Nacionalnost krompira se ogleda u tome kako ga isprzis da je mekan,, malo vise porumenio, i opet mekan, pa malo slanog sira, a moze i povlake sa 'tajni recept' zacinijama, pa oblizes sve ko naka zena musku bombonjeru. Neznam vi ljudi pricate ugrozeni konspiracijski jezik ko da vam svako smeta. De se malo opustite u zivotu, kad imas i malo mozes zivjet ko car s jeftinim krompirom poduplane cijene.
Otiso on na Gradisku i proso bez problema!!!!
Naljutit ce se Lewandovski
Zaštitite domaćeg proizvođača , poljoprivrednika . Košarac u qrcu , 🖕🏻