Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna Gora ima kandidacijski status. Eno im kaos totalni tamo.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
da sam juce umrla, ne bih znala da je "kandidacijski" prava rijec.
Sramim se što je rat jedina asocijacija na moju državu. I Hrvatska je isto prošla pa ce stranci prvo nabrojati sportske uspjehe, more, sisatu predsjednicu (itd) a rat i siromaštvo nikoga ne asocira na Hrvatsku.
Kako samo šupljiraju ti Nacisti sa Zapada
Ponuditi Americi da uspostavi protektorat u BiH po uzoru na Portoriko. Ako treba može i aneksija i BiH da bude 51 država.
ne znam kojim povodom, ali novinari klixa vec mjesecima pokusavaju napuhavati tu neku ugrozenost stabilnosti BiH. Prvo su forsirali neformalni "non-paper", iza kog na kraju niko nije stao, a sada ovo oko uticaja Rusije, a sve mi se cini, kako Rusija trenutno odbija sve sto zapad ponudi i da Bosna ne igra nikakvu ulogu u njihovim nastojanjima da se inate zapadu. Ja ne poznajem nikog, ko se prepao non-papera, takodje ne poznajem nikog, ko se plasi Dodikovih izjava vise.
dobro nas jebu na Balkanu al evo opet nas najvise
SAD rade kako Israel naredi, a nova vlast u Israelu je ultranacionalisticka , sa Dodikovim jaranima
Jah, hajmo mi njima reći: "Jedna Si Jedina". Ne treba dabudemo svjetski problem kad možemo da ih sve iznenadimo. Vrijeme je da se probudimo, zašto bi meni bio draži neki nafurani Sarajlija npr., od nekog normalnog momka iz Bijeljine koji se bori za život isto ko i ja i svi mi? Budite se ljudi, novo doba je, i korona prolazi
Ebga zakasnili... Sve dok Putin nije javno dao izjavu početkom Jula 2020 da se u BiH ništa nemjenja bez ruskog odobrenja se moglo svašta promjeniti. Ali SDA pravila autoputeve za Beograd, možda se dobije nešto nazad. I dobilo se. Putin je poslao sasvim drugačiji kalibar za ambasadora... I sve se koči... I stvarno ničeg nema bez ruskog da.
Jadan autoput koji sda napravi 😬
Clanak napisale dvije zenske osobe koje nisu bile nikad u BiH. Maaaa.... Ovdje samo Rusi i Otomani mogu komandovat' a sa zapada nas samo pare zanimaju.
Davno su Balkan zapišali Kinezi i Rusi tako da teško sta mogu Ameri izvest.
Barem svi na nas gledaju kao jednu drzavu!
Novi VP dolazi sa jasnim ciljem - Kandidatski status BiH za EU, punopravna clanica NATO i EU izborni zakon. Nakon toga, ukida se OHR. Mandat ce biti - 2021 - 2024.
Ne, nisam rekao da ce uci u EU, nego ce dobiti kandidatski status. Rekao sam da ce uci u NATO.
Ma mrs vise svi
Gotovo je .1.2 milijuna Islamistima i unionista se daje da vladaju na prostoru dvije regije: Hercegovini i Bosni. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣