Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabranjeno je tu sedmicu rokanje bijelog luka.
Šta kažeš Federica na ustaška divljanja po Evropskom EU Zagrebu u EU Hrvatskoj jer gdje god ima i jedan musliman nazivate terorizmom.
Jel joj iko reko da 1. mart prazni i neradni dan!
Poštovana gđo Mogerini ; ovaj prst koji ste podigli na naslovnoj slivi , mora vam biti stalno podignut kad god dolazite i razgovarate sa ovdašnjim neandertalcima , poglavito onim iz oblasti šumskog rajha . Ako uz podignuti prst zavrnete i pipu ( evre) , ovdašnji đilkoši i seoske varalice jesti će Vam iz ruke....
ona je jebozovna
koji muškarac od žene....
Mani se bolan Balkana, mi nismo ni sebi dobri a kamoli vama.
Fina ženica, iz fine familije.
Ukoliko pocne naprdivat o reviziji tuzbe, treba je nogirat iz Sarajeva.
*ebo vam Zapadni Balkan majku vise! Koj je to zemlja? Kako zvuci npr Predsjednik BiH je otisao u posjetu Karpatima ili u Sjeverne Apenine itd...
...šta će ferida?....pomiriti nas?....oće ali okomog, na njem može u evropu!
Teta Mogherini zavrni im fige
IMA meni ova žena nešto ne sebi. privlačna je. volio bih da me ima u sebi.
dobra ova tetka
1.3.2017 Država Bosna i Hercegovina i Federica Mogherini obilježava ovaj Državni praznik jedne suverene Države a ne genocidne tvorevine zla u okupiranom dijelu Države BiH. Kosovo je bilo autonomna pokrajina i bilo je logično da postane neovisna Država kao i Vojvodina koja će krenuti istim putem a srbija ostaje u Beogradskom pašaluku kao i prije.
Puuuu glupane!