Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj sloboda, 30 godina ste robovi najgore vrste u svakom smislu ali "ne, samo maska nee neee " hahaha.
I kad je dobiju ništa im neće biti jasno, jer je dvosmislena.
Dok je idiota bice i korona
Te mjere su konsolidovale stanje i spasile stvar a sad je to osporeno i dato svjetini na savjest a znamo sta to znaci, kao apelujemo na narod da se pridrzava mjera ahaa
Masku nosis radi sebe i radi drugih a ogranicavanje kretanja nije u redu
@skenda01 pa ogranicio im u nocnim satima jer su navece najvise dernecili puni klubovi bili omladine pa virus raznosili kucama
Hoce li neko odgovarat jer je radio i postupao protuustavno?! U nasoj drzavi, vjerovatno nece.
@rodney_trotter ti shvatas da samo trebaju prilagoditi zakon EU i da mjere mogu ostati? Sta mislis kako te mjere mogu uvoditi u IT, DE, UK i slicno? To kao nas vrli ustavni sud zna najbolje? Malo bolje procitaj, istrazi, edukuj se a ne ko hajvan pjenit.
Nije zaprimilo ali sve sada pada na nizim sudovima ne mozete dobiti parnicu.
Svi gradjani trebaju da tuze drzavu i ove retarde koji donose odluke koje su u suprotnosti sa ustavom BiH! To je jedini nacin da stanemo u kraj ovom javsluku nasih nadredjenih i njihovoj samovolji!