Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan predsednik 2 entiteta i reseno
Ma da nam nije Yilmazove i Zvizdića mi Europe ne bi ni vidjeli.
pizdicu. samo laprdas,
Zvizdić sastao se danas u Beču sa članovima Grupe prijateljstva Saveznog vijeća Austrije za odnose s Bosnom i Hercegovinom koju je predvodila predsjednica Nurten Yilmaz.++++++++++++++ Nurten Yilmaz grupa prijateljstva +++++++++++ niko u Austriji od austrijanca nije primio ovog sda ovca NIKO! Otisao kod turaka pojeo doner kebap potrosio nase pare i nazad
otiso zvizdic u austriju da se sastane sa turcima mogao je to i na ildzi jeftinje bi bilo
Otisao malo Zvizdic u Austriju da nafata dnevnica, jebe se njemu sto planiraju povecati porez na primanja kada ce on to sve da poveca sa dnevnicama.
@skytech Jado moj mogu te kupiti kao konja na pijaci.
Koliko Fadil namakne povećanjem poreza toliko ovaj Debilko potroši na putovanja. Potrošio milion, otvorio radnih mjesta 0
Izlazite malo češće vani na konkretne razgovore i dogovore, mamu vam je3em nesposobnu. Nemojte samo slati beskorisne međede poput Bakira, Milorada i Dragana da sa svojim futavim ženama idu u šoping, pleme im je3em seljačko.
Zvizdic se obratio na tecnom njemackom... aha mozes misliti. Nijedan strani jezik ne poznaje. Omg, sda kadar.