Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivzdicu guzis li sta ili se samo slikas sa tim zenama ?
Kakav je samo ovo skup ubleha, kakav crni napredak i ispunjenje uslova, pa ko još puši ovaj fazon?? Prave se blesavi, zemlja grca u korupciji, nepotizmu, siromaštvu, kriminalu a porvh svega uvod u secesiju za 5 dana visi nad glavom......ovo je bukvalno selo gori a baba se češlja!! Navjerovatno da se niko od intelektualaca ne ustručava reći narodu kuda zasigurno ide ova zemlja, zašto ne reći javno da mi nećemo ni za 30 godina u EU, ali da sigurno klizimo ka novom potencijalnom sukobu!!
+1
hoćemol svi skupa pristupiti il' će RS da i dalje glumi neshvaćene indijance
Šta se dešava sa ovom državom?! Ovi iz RS-a spremaju referendum, a ovi iz Federacije ganjaju EU. isto djeca, ajmo se ignorisati.. lud zbunjenog
ovo je već 18. historijski događaj na putu ka EU SAA, SAF, CEFTA, SSB, SSP, ESP, ABS, DICHTIN
DICHTUNG NA MOTORU; SW15, SW 10 POLUSINTETIKA:..... itd
PRED-PRISTUPNI, NAKON-PRISTUPNI, TA-TRANE-PRISTUNI...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
je li uvaženi premijer putovao na račun poreskih obveznika ili o svom trošku?
što smo gori, oni nas više fale...