Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem te na labuda ubleho, da vam je cilj sta mijenjati davno bi to odradili, muzete nas 15 godina...
Sine, haj ti gleda folklor, i daj donaciju za fabriku cilima u domacoj radinosti. Neko drugi rjesava posao umjesto tebe.
Hvala USA! Formirati konacno BiH kao normalnu gradjansku drzavu kakve su ostale drzave u europi i svijetu!Ovi sto sanjaju podjele i cjepanje BiH,skutori i Serviani -sluge,mogu slobodno da se isele u matice pa neka tamo dijele,ako mogu, do mile volje! BiH u NATO pod broj 1 pa tek onda u EU!!
Sad će i Moon i SAD, kao i Josipović i merkel, postati \"neprijatelji Bošnjaka i jedinstvene Bosne\", hahaha... Gotovo je, Zlajoglu, pushiona ti je, sitno brojiš do nje!
ovo sve iznad su cetalji (srbi), oni najvise mrze amere :) valjda nije mala stvar presjeci im armiju na koljena pa sve vazno po beogradu pretvoriti u rupu :)
onaj ko zajaše državni buđet, u interesu mu je samo da što duže odugovlači, po mogućnosti do penzije
Čuj \"želimo\"... pa nije ti ovo zemlja deda mraza, u ameriku pa želi !! Stvarno ne kontam odakle njima pravo (uz svo poštovanje i nadam se dobre namjere) da oni ovdje nešto ŽELE... kako smo mi glup(i) narod(i) kad smo ovo sebi dozvolili...
Lijepa i realno ocekivana poruka Lagumdžiji i Ove sitnošićarske podvale /Ž.K./ su stvarno samo gubljenje vremena i živaca. BiH je zemlja sa čvrstom i stabilnom vanjskom granicom, koja je sigurno nepromjenjiva ali zato njena unutrašnjost će morati da živi po sistemu 1/3. Stvarno nema potrebe gurati nesto , izmisljati , varati , liječiti frustracije i sanjati da će jednog lijepog dana biti onako kako ti zelis. A sam si svjestan da taj dan nikad neće doci !!!!!!!!!!!!
Palamudjevini nikad kraja.
Đe-bem Vam mamice, sekice i bakice svima odreda... a i pokojeg taticu i dekicu finog
Činjenica da SA-x briše 99 posto komentara koji su protiv unitarističko-fashističke politike Zlajoglua i SDP u BiH, ali ne briše komentare u kojima se podržavaju oni koji čine terorističke akte. Nije teško zaključiti da SA-x podržava islamski terorizam. Aferim!
Proces formiranja vlasti blokira unitarističko-staljinistička struja sa Zlajogluom na čelu i to je svakom normalnom apsolutno jasno. Mali Goebelsi, Zlajogluovi p(l)aćenici na SA-x svakodnevno forsiraju tu struju, ali - uzalud vam trud svirači! Pushiona, Zlajoglu!
Već isprobanu rotaciju na mjestu predsjedavajućeg Vijeća ministara je zeznuo Tuševljak Spasoje, pa nema govora o nekoj \'\'već uspostavljenoj rotaciji\'\' na mjestu predsjednika VM. Božo, \'\'puko\'\' ti kvar!