Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje da ugasite ovu zemlju i onako je dobra samo budzetlijama i stranackim poslusnicima dok obican narod u njoj samo pati i pokusava da pobjegne iz nje. Ovo nije BiH za koju su zivote dali njeni najbolji sinovi tu Bosnu je ugasio Dayton a ova smijurija koja se stvorila nikome ne treba i niko normalan je ne osjeca svojom zemljom.
Svaka cast Stipe Mesicu za tvoje izjave o trecem entitetu i Bosni i Hercegovini...!!! Rietki PRAVI i iskreni politicar a i prijatelj Suverene Drzave Bosne i Hercegovine ...!!!
Kako ces ga vratiti kad ga je mudri Alija Izetbegovic nelegalno svojim Daytonskim potpisom ukinuo ???? Ustav RBiH je bio kamen temeljac drzave i njegovim ukidanjem prestala je da postoji BiH, izdan je narod izdana je Armija RBiH. I onda se nadje budala da kaze dobarrrrrrrrr je Aljo bio he he he a on jeste bio dobar ali za Srpski narod jr je njima dao sve a Bosnjacima je dao patnju, muku, jad i bijedu.
Jedino rješenje je da se čete vrate na brda pa da se nastavi gdje smo stali. To bi ujedno bio podsticaj za svjetsku privredu - dobili bi naše školovane ljude, riješili bi se prošo-rok-trjanja- lijekova, zaposlili bi svoje ljude u UN humanitarnim organizacijama i plavim šljemovima itd. itd.
To jos budemo vidjeli. Malo nas je ali na velikom teritoriju 20-25 % BIH. Mi smo se DOBROVOLJNO odrekli HERCEGBOSNE a DOBROVOLJNO je mozemo vratiti. Niste nas vi porazili kao Hrvatska RSK. .
Logicno i jedino rjesenja po svim pravilima je Vracanje na funkciju Ustava Republike Bosne i Hercegovine , sve ostalo je suplja prica !
Srbo fasizam na vrhuncu sa EU-m !
Sto prije narodima svi politicari a prvnstveno Bosnjacki javno priznaju da ova Daytonska Bosna nema nikakvu sansu za opstanak i prosperitet i da postoje 2 rjesenja za bolje sutra 1. ili promjena Ustava dogovorom i teritorijalni preustroj zemlje sto prije jer vremena se vise nema ili 2. totalni raspad ovakve BiH na naci torove. Bilo koje od ova dva rjesenja ce donijeti bolji zivot obicnom covjeku a jedino ce posljedice osjetiti politicari i ostali \"budzetski glodari\" kojima je idealno u ovakvoj tutumrak drzavi.
Jarane imate problem... \"malo vas je malo vas je pi cki ce\" :)
@ HERCEG-BOSNA Neće moći ! Ostvariti nešto mikrofonima,a nije moglo topovima ! Nikad se takva konstalacija neće ostvarit, kad je domaće izdajnike obilno podržala regularna Hrvatska vojska! Nego nešto korisno radite! Motiku ili knjigu u šake, i pustite šuplju!
VIJECE UU-e JE KO PRVI isl*amof*obno Ko drugo PRO- srpsko Ko trece vec 20 godina rus*itelj Suverene Drzave Re*publike BiH-e Ko cetvrto , vjeruj BIH-o Vijecu i Komisiji Eu-e je staviti sam SEBI kon*opac oko vr*ata ! Vijece EU-e je SRBO-LOBING pa cak i ona srpkinja genocidasica koja prestavlja BiH-u u Briselu, onu srpsku kur*f*u sto je Spiric postavio prije dvije godine u Briselu da lobira protiv BiH-e ! U svakom slucaju ras*pada se EU-a....polako ali sigurno!
bosna je zemlja koja tiho umire. eu i amerika su nas pustili niz vodu i samo se čeka ko će objavit da bosne više nema. bar ne one od une do drine i od save do mora.
Drinovci, Brotnjo, Međugorje, Imotski, Ljubuški, Metković, Grude, Ravno, Zagreb
@@HERCEG BOSNA Derventa = Drvar Šamac = Grahovo Brod = Glamoc U svako vrijeme ako Srbi zele zamjena moguca.
Da nije malo , mogo si mozda i Derventu :)
Herceg Bosna Teritorijalna povrsina (oko 11 000 km2) Glavni grad Mostar HERCEGOVINA Mostar,Neum,Ravno,Rama,Stolac,Capljina,Ljubuski,Citluk,Grude,Siroki,Posusje,Tomislavgrad ZAPADNA BOSNA Livno,Glamoc,Kupres,Grahovo,Drvar SREDISNJA BOSNA Kresevo,Kiseljak,Busovaca,Uskoplje,Novi Travnik,Vitez POSAVINA Orasje,Odzak,Domaljevac,Raven-Dubrave(dio Brcko Distrikta) ????? Jajce,Dobretici,Usora,Zepce