Evropski parlament
0
Usvojena Rezolucija o BiH
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polako muslimani preuzimaju vazne politicke pozicije u evropi , toga ce biti iz godine u godinu sve vise i vise. braco srbi lose vam se pise
SVINJURIJO GENOCIDNA SRPSKA KRVOLOCNA nece bit popisa stanovnistva bosne hercegovine sve dok genocidna grobarska tvorevina ne bude ukinuta, ustav bih-e od 1991-e god na funkciji i srbija samo beogradski pasaluk! nece biti velike kraljevine srbije srpski grobari krvolocni, ubice i siledzije.......dok se svi protjerani ne vrate na svoja ognjista nece biti popisa stanovnistva, bolje nemat ukinute vize eu-e nego izgubit pola drzave bih-e i da se nagradi ge;nocid 300 000 bosnjackih ci;vila muslimana a i hrvata i jerveja, protjeranih dva miliona bosnjaka, diktatura genocidnih srpskih grobara kojih ima po policiji i tuzilastvu i itd.......... genocidna tvorevina= grobari, siledzije, krvolocne ubice, vamirska fasisticka srpska cudovista, oni nisu ljudi oni su nasljednici vladike vampira drakule!!
Hvala Emina...
Tp znači da glasamo za SDA, Dodika i HDZ-ove 1 i 2. Ipak su oni postigli sve standarde za viznu liberalizaciju, i EU je kriva što sada ne obavi svoj dio posla. ;)))
Narode, ajmo se mi igrat razlaza, nije ovo za nas. Pustimo commia nek on sam pise komentare posto je covjek, blago je reci, genijalcina. On mene kroz svaki svoj komentar toliko imprsionira svojom visprenoscu, duhovitoscu, mudroscu, da bi mu covjek od neke miline slatko yeebo ono sto mu je najdraze. Yeebem te u ta usta pogana, moras li svakom loncu biti poklopac? Ako sam imas nesto pametno za napisati, napisi i razguli u 100 p materina. Jel kontas? Ma kontas ti mog k....
OK, no problem. :)
Je li mislis na orginal \"englez\" ili na @englez komentar
\"svaka crkva je do sada pretvorena u restoran ili nocni klub..\" \"religija nema efekta vise u evropi\" Sto se ti sine provali. U Njemackoj ne radi nedjeljom nista , zato sto nece da zarade para ...? A ne zbog lobija crkve. I porez na religiju onako iz dosade. Za ove nocne klubove insam znao, Od sada idem samo u crkvu da \"sizim\" i pijem i to nedjeljom. Izgleda da sam u pogresne klubove izao do sada. Hvala na savjetu.
POGRESNA INFORMACIJA! Nije Rezoluciju usvojio parlament, vec samo Vanjsko politicki odbor EP-a Glasanje na Plenarnoj sjednici u Strasburu je zakazano za 14 juni !!!
kad neko od nasih otvori usta, automatski prouzrokuje normalnog i informisanog covijeka da pokusa ostaviti nase probleme za kasnije jer pola gov4na sto izadje iz usta standardnog balkanca post komunistickog je uvrijedljivo nekom sa zapada ko zna da je na primjer vehabizam retardacija isto tako komunizam jednak fasizmu..
@t nema teoretske sanse da si imalo upravu.. religija nema efekta vise u evropi, svaka crkva je do sada pretvorena u restoran ili nocni klub... radi se o tome sto nas narod u sustini je ne obrazovan do te mjere da je to opasno fizicki i po zivot normalnih gradjana zapadne evrope, znaci jedini smo narod na planeti pored laosa i sjeverne koreje koji posjeduje komunisticku nostalgiju, a i vehabije nam ni mrvice ne pomazu. nismo slicni uspijesnom narodu, to je problem, naopaki smo vizualno, i svak bi radije samo da okrene ledja i da nas problem ostavi za kasnije, jer ko normalan bi pricao sa nekakvim komunistickim nostalgicarima majketi i objasnjavati im bilo sta?
eu-a ce opet pokazati svoju mrznju i rasizam prema bosnjacima muslimanima? jer da nisu bosnjaci muslimani vec bi odavno bosni i hercegovini bile ukinute vize....