Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Direkcija je u propozicijama konkursa autorima sugerisala da iskoriste podudarnost skraćenice BiH i prvog lica jednine glagola biti."
@MindRubber.... Ich BiN. ;)
@BH_Faraon Ich BiH ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a sejdić i finci?
a sejdic finci ! vreo krompir za nase politicare......
vodi ih kući!!
ma kakva integracija !! sta ce nam ta centralisticka evropa da nam jos i oni kroje zakone kao i ovaj rest bande sto vlada.
S kolegom sam učestvovao u pozivu pa znam propoz. 1) Ovdje nije ispoštovan član 3. Opšti uslovi (stav 4. pod 2.) Gdje je obavezno (ne sugerisala) bilo „prvo lice jednine“. 2) Nije pisalo da može engleski jezik ( a i čemu to?); 3) Kako stoji sada je mix. i nedostaje „s“ ako je BiH subjekt za treće lice jednine (a prevedeno je u množini).
bezveze
opet neki lgbt fazoni, upakovano a smrdi!! DISMR!!
a jaim slogana i sprdachine. ovo smrdi na naku stelu. nesto ko mikrosoftov vindovs 95, a ovi hijeroglifi ne asociraju ninasta.
Djikani na mekinjama ☝️
Sta je ovo ba!? Pa to vam ni Englez ne zna sta znaci p.vam materna blesava
I like it. Čestitam. 😉
e ako je tu slogan..............onda je sve u dure !!!
Bravo za mladu umjetnicu !! Svaka čast !!!
@click me Odličan je posao uradila.
Bosna ulazi u EU samo ko jedinstvena država tako da možete da birate, glad, sirotinju, krezavost, naciju ili mogućnosti, zdravstvenu zaštitu, putovanja, edukaciju, sex, uživanje, nova kola, toplu vodu, sapun i slično
@vzp .. pa dok pustimo debilnoj, krezavoj manjini da nam izabere vlast za 50 maraka svake četiri godine naravno da nema ..
@POP .. to je svakako puno teže kad si gladan, krezav i glup
PRIKAŽI ODGOVORE (1)