Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja budalaštinja, za EU treba samo hrvatski pasoš.
U Briselu ce se cuti ona pjesma " Rastajemo se mi vjerujte nije nam lako , sta sad mozemo mi tu kad Dodik zeli tako" :)
Svaki ovaj sastanak košta nas građane, plati dnevnice europejcima, pa ovim našim, a od EU nema ništa, jer uvijek će biti uvjet br. 12, br. 24 i tako unedogled, a mi se moramo i dalje zadovoljiti s našom balkanskom stvarnošću....
Biće tih sastanaka još... I opet na kraju jedno veliko NIŠTA !
ma nama netreba eu nama treba BRAZIL !!! ;)
evo ga: drugi korak. prvi korak je već uskraćen i bio bi težak 4,5 mil eura. nakon bećarluka nekih vaših ministara koji odbijaju provesti ono što su sami potpisali, ovo je-mislim: drugi korak
šta vam je ljudi.. 1. oktobar sastanak, 2. oktobra smo već u EU :D
bosna nije zaslužila ulazak ni u halu, a kamoli u EU
Samo da poručim ovima iz EU, sastajat će te se vi sa ovim našim ublehama još narednih 100 godina i jedino će te se dogovoriti da se nastavi dogovaranje.
njima nije u cilju da rade juce sam nesto trazio po google-u i naletio sam na jedan dokumenat u kojem stoji "Control Bodies and Control Authorities approved on 31/12/2011 - updates 5 July 2013" i u istom domkumentu stoji i HR, sto znaci da se u evropi radi, a kod nas?
Bosna će ući u EU kad ona to bude htijela. Za sad ne žurimo.
imaju jedan sastanak u martu pa se ne sloze a onda drugi sastanak u oktobru....jbte bas su efikasni. treba ih zatvoriti u parlament i ne dati da izadju dok se ne dogovore tj. dati im rok od 7 dana da postignu sporatum. ovako ako se ne sloze u oktobru sljedeci sastank ce opet biti u martu iduce godine.