Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...AJDETE VI LIJEPO U 3PM JER STE SE POKAZALI NA EUROVIZIJI KAKVI VAM LJUDI TREBAJU UNUTAR EU...S OBZIROM DA MI TAKVE NE ZAREZUJEMO OSIM KAKVIM ŠIPKAMA I DRAGO NAM JE ŠTO STE TAKVOG STAVA PREMA NAMA JER MI UPRAVO PREGOVARAMO SA RUSIJOM I KINOM O NEKIM AKCIJAMA A VAS KO NADŠIŠA ODOZDO I ODOZGO....VI SE SADA MEĐUSOBNO UNIRAJTE....
Dobro ikako postojimo sa mamlazima 20 godina koji vladaju... Nebi me cudilo da nas Kandahar prestigne s obzirom na Bakirove i Zlajine intelektualne sposobnosti!
Dodik želi otcjepljenje, Bakir ujedinjenje, Čović treći entitet. 1. Otcjepljenje ne može zbog toga što se sva tri naroda moraju složiti jer je to odluka na nivou države. 2. Ujedinjenje ne može jer bi tad Bošnjaci bili na vlasti i za sve bi se pitali. 3. Treći entitet ne može jer se također svi moraju složiti. Tako da ni EU ne zna šta će. Sad će biti onih kojh se ne slažu sa nabrojanim, ali neka malo razmisle. :)
ipak jedina nada je da budemo,"Mini Jugoslavija"
Dorn Uvlačiš me u bezveznu raspravu, ali hajde, velika je razlika između RBiH tada i RS-a danas, slažeš li se? Klanja i ubijanja je bilo sa svih strana, a najviše sa spskih, slažeš li se, broj ubijenih civila pokazuje? Za entitet bi opet išlo glasanja, a ne vjerujem da bi i jedan Bošnjak dao Mostar, Livno... Poz
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Strässer dabogda ti zeljka cvijanovic sihre bacila