Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sacuvaj me Boze Bosne u EU...
Video sam novu pilecu hranu..Granulate po mom receptu iz Bosne...Ovde se u Srbiji proizvode-kako? Oteli, ukrali..Nisam siguran ali izgleda da belosvetska gospoda i njihovi srpski saucesnici jedu moje nasledstvo..Kako je to lepo, pametno, uzviseno i blagosloveno.. Nesto su mi i namignuli, sto ti Bosanci nedaju pripadajuci deo.. Da li cu ikad uspeti da budem kao oni..
I ovome je to vic, cuj bih u eu hahaha
da, ovi ce nas primit u eu kad se prestanemo kurcit kako nam je stalo do nji'. sto i' vise zanemarimo vise ce nas htjet' k sebi. sve dok mi svrsavamo od silne zeljne za tom nekakvom unijom ovi ce da se sprdaju s nama. a na kraju krajeva, sta ce nam? pa mi smo bez njih prezivili kad nam je bilo najgore. koji ce nam da prostite ku...c?
Sa ovim osmijehom na slici kao da porucuje,Jesmo vas :)
...sad ovi naši sepeti sve viču ""pu, pu, nalet vas bilo, đe nas to ošte utamničit"...
Haj ti krsti majmune po africi.Nas ostavite na miru.
Pa mene i neće ni figurativno ni formalno.