Ministarstvo sigurnosti BiH
0
Špekulacije o zahtjevima Francuske i Holandije
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
31 zahtjev državljana Bosne i Hercegovine za azil. cini mi se da bi 99 posto stanovnistva svijeta isto to probalo kad bi zivjelo u ovakvim uslovima zato pomagajte ovom narodu kako god znate jer ovako nista nevalja TRENUTNO NE RAZMISLJAM DA SE ZENIM A VEC IMAM MALI VISAK GODINA TRENUTNO NEVIDIM NESTO POSEBNO SRETNU NITI SKROMNO BUCMASTU B i H PORODICU S.O.S Pozdrav!!!
IZGLEDA DA HAJVANI I NISU NEGO ZA TOROVA, ZALOSNO JE STO CE MNOGI NEDUZNI OPET ISPASTATI ZBOG POJEDINACA
deportacija prvim avionom u BiH i oduzimanje putnih isprava na duzi period.8000 zahtjeva za azilom su podnijeli gradjani Srbije i Makedonije i ovim zemljama ozbiljno prijeti vracanje viznog rezima a ubrzo zatim i BiH i Albaniji.Vijest sa Dnevnika RTS-a
tko god trazi azil i nedobije ga pa bude vracen treba ga kastrirati za primjer drugim moronima i bolidima kojim moze isto pasti napamet...zasto normalni ljudi ove zemlje moraju da ispastaju zbog retarda koji misle postati svedjani preko noci...za prestup velike kazne i prinudan rad vise godina pa nikom nece pasti napamet...
Sta se trazi u jajetu Trun,hm,, neko trazio nisi mu dao i sta ,nista idemo dalje koga je doveo do Sweske nek ga i vrati ,jer taj neko nezna da zakuca negdje i da trazi Azil ,Sigurno je znao Schwedski govoriti...!