Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Specimen! Kako vas nije to sramota objaviti .... Specimen! Fuj novinara i govana ...
Vidi ti MACANA sinise sto se smesi .... Mora da je derpe.
@realista Ponekad se jave i daju svoj komentar naivne , malo priglupe osobe , ponekad dibidus glupe i izgubljene osobe , ponekad krkani i usmrdjeli sovinisti takodje , ponekad do guse usrani i psihicki bolesni tipovi koji neznaju sastaviti dvije sa dvije.... Evo sjedim u laboratorijumu i dosao sam do fascinantnog otkrica; takvi kao ti su iz centralne septicke rupe grada \"teher\" SARAJEVA ... Mogao bi i nemanjica snimiti film G-OV-N-O 0011 iz teher SARAJEVA gdje bi ti 100% bio glavna uloga...
Specimen-Uzorak!!! Copy-Primjerak!!!
pa kak to ?, tvoja stara cijeli dan hoda po tehranu slobodna, a ja je \"cuvam\", trebo bi to znati, ha ja
za@ Tile, sva dan sem petka -kada sam u dzamiji. Hebi Mustafu cifcira !
http://www.premier-kladionica.com/#app=d2db&ef87-position=2
Moze Gsn. Sorensen da se slobodno sece po slobodarskoj Banjaluci gdje zive Srbi i gdje odrzavaju red i sigurnost,ali neka se proseta Tehersarajevom pa ce vidjeti sto ce ga snaci u po bijela dana- -noz,cakija i kalasnjikov od vahabija. Sta ces ,pa to ti je Poturkija !?
jesu l mu naplatili četeres\' marki?
specimen = primjerak