Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davanjem MMF-ovog kredita,posebno nakon Februarskog bunta,nasim poganim politicarima,sto ih je odrzalo i odrzace na vlasti,vi ste g.Sorensen unistili "buducnost mladima u svojoj zemlji".Sve ostalo je "sviranje k...u".
Već nemamo budućnost u svojoj zemlji.
Jao kako si ti bistar,ko kašasti sok.Pa mladi ovde već nekoliko godina nemaju budućnost
Jbg. Njemačka treba radnu snagu, ko je lud da radi za 300KM kad može raditi za 1500EUR ? A vjerujem da narodu i nije toliko do para koliko što bježe od ovog nereda, nepotizma, korupcije i šibicarskog kriminala. Narod i ne vidi onaj krupni kriminal, nego samo ovaj sitni!
Upravo tako,mizerne plate,narod pokvaren,ništa nije uređeno itd itd.