Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Poštujemo naše susjede i želimo sa njima držati nivo trgovine kao i do sada. Ali, mi gledamo svoj interes i on je potpuno jasan. Vidjet ćemo da li ćemo vršiti određena prilagođavanja na Vijeću ministara", kazao je Šarović. Jedno veliko RESPECT
Dok Sarovic nije preuzeo ovo ministarstvo nisam ni znao da postoje mislim da dobro radi svoj posao!!!
Reko sam ja vec ranije za gospodina ministra Sarovica da covjek radi, hej ljudi, ima neko ko u ovoj nasoj drzavi punpj LOPOVA cak i RADI !!! RESPECT ministre Sarovicu i nemojte se iskvariti.
hrvatska se sluzi prljavim trikovima na odnosu sa bih kao sto je to radila slovenija kad je u pitanju hrvatska.... ako niste dobro upoznati sa ovim desavanjima,hrvatska je vjerovatno bez znanja briselske administracije izlobirala (potkupila) jednog zvanicnika iz brisela koji je poslao "pismo" u bih da se mora dozvoliti bezcarinski uvoz svih roba iz hrvatske a da pritom roba iz bih nemoze u hrvatsku bez eu standarda.sve bi to bilo precutno prihvaceno da nisu postali ugrozeni interesi nekih veoma bitnih ljudi u rs i tako je pismo ugledalo svjetlost dana nakon cega je eu zvanicnik ostao sokiran
pa to je sve ok sto pises...ali hrvatska je na mala vrata pokusala za sebe ostvariti povoljniji polozaj i od eu...ako se naplacuje carina za prehrandbene proizvode iz eu zasto nebi i iz hrvatske... njihov problem je sto vise nisu u cefti a svoje proizvode jedino mogu prodavati u zemlje bivse yu...neka prodaju al nek plate carinu.... ali posto im se to ne isplati oni moraju svoje pogone preseljavati u bih i srbiju
''želimo sa njima držati nivo trgovine kao i do sada'' = BH tržište preplavljeno jeftinim hrvatskim kao i srpskim smećem, dok naša privreda propada. Neka hvala, Kupujmo Domaće!
...ne pisi gluposti!!!
Opet kazem najbolji ministar u VMBIH
HHAHA mirko šarović veliki patriota
Ako se zanemare dežurni pljuvači i tobože zaštitnici "nacionalnih -torovskih " interesa koji bi na vijest da je danas ponedjeljak ,20.maj ukoliko to izjavi srbin počeli pucati iz svih oruđa-oružja da dokažu kako je bošnjački ( hrvatski ) interes da je danas 12.juli 2019 ...ovaj čovjek se makar retorički ,pošteno a za to je na koncu i plaćen ,zalaže za nešto što svaki bosanac-hercegovac ,neovisno o vjeri i političkoj pripadnosti treba podržati i pozdraviti sa velikim respectom ...svaka čast ministre !!!
Jedino ministarstvo ciji je rad vrijedan paznje posljednjih godina!
Šarović liči na ženu
NEVEZANO ZA TEMU, VEZANO ZA BOSNJE! Muslimani, zar niste svjesni da je poraz mudžahida i vaš poraz, a da je njihova pobjeda i vaša pobjeda. Zar niste svjesni da su mudžahidi ti koji su stali u odbranu umeta Muhameda, sallallahu alejhi ve sellem, žena, djece i staraca, onda kada su ga taguti današnjice od arapskih vlada prodali za bezvrijedne pare i svoje položaje. O vi koji za sebe govorite da ste muslimani, zaista je žalosno kada vidimo kako na svaki mogući način želite opravdati tagute današnjice od arapskih vladara... tražite im hiljadu opravdanja i tevila za njihove nedvosmislene postupke oko kojih se učenjaci ne razilaze da izvode iz Allahove vjere, a niste u stanju opravdati one koji su uložili svoje imetke i živote na Allahovom putu zbog mesele oko koje ima razilaženja među učenjacima, a u kojoj su mudžahidi izabrali ono što im izgleda jače i prioritetnije od govora uleme. Zar to nije nepravda, zar to nije zulum? Zar ste haridžije prema mudžahidima, a murdžije prema tagutima? Zar vam je toliko stalo do toga šta će nevjernici misliti o muslimanima zbog šehidskih akcija, a ti isti glasaju i podržavaju predsjednike koji šalju svoje trupe kao pomoć američkim snagama na žarištima Iraka, Afganistana i drugih zemalja. Neki čovjek je sjedio u društvu Abdullaha Ibn-Mubareka i počeo napadati i ogovarati muslimane. Abdullah Ibn-Mubarek ga upita: "Je si li se borio protiv Rimljana?' 'Ne' - odgovori čovjek. 'Je si li se borio protiv Perzijanaca?' - upita ga ponovo. 'Ne' - odgovori čovjek. Subhanallah -- reče Abdullah Ibn-Mubarek -- Rimljani i Perzijanci su pošteđeni tvojih jezika i ruku, a nisu tvoja braća muslimani." Pa pričuvajte se, o muslimani, da ne budete od onih od čijih su jezika i ruku pošteđeni taguti, a nisu vaša braća mudžahidi!
@rijad pogrijesio si kontinet jarane.bosna je u evropi sa svoja 3 naroda i ostalim.dovoljno velika i siroka za svakog i nije nicija exkluziva.ti bujrum put bliskog istoka i rokaj za tu neku svoju stvar.budi musko i pravi mudzhid.ko zna mozda postanes i sehid.to je valjda vrh za tebe.