Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni i Hercegovini je nakaradno zbog toga sto dva naroda vise vole prekodrinska i prekosavska gofna od obecanja nego svoju pradjedovinu.Sa tim fasistima nema nikada napretka u BiH jer je njihova zadaca sadomazohisticka-nauditi svojoj rodjenoj domovini da bi prekodrinska i prekosavska braca dobili neke jadne poene .Zalosno sa kim zivimo u istoj drzavi .Mora se donijeti zakon o veloizdaji ,tada bi svi hrvatski i srpski politicari odgovarali za izdaju interesa vlastite domovine.Nema tu srece dok se ne kutarisemo tih gofana makar i dijelili drzavu ali ne prema crtama iz Daytona kako oni zele .NEGO PONOVO na jedan malo drugaciji nacin.Sa ovim izdajicama nema mapretka i kapak
Zna se ko je protiv bilo kakvog napretka Bosne i Hercegovine ... To su oni što javno kažu da žele više dobra Srbiji ili Hrvatskoj, nego BiH... Zato j e situacija ovakva kakva jeste...
Nakaradna tvorevina ti je onaj ko te napravio.
Ko ocekuje uklanjanje siromastva sa Balkana uz postojenje velikosrpskih struja, taj je izgubio nekoliko klikera. Svi to znamo, i nadamo se da velikosrpstvo samo nestane uz ove pritiske, ali nista bez sile. Moracemo silu koristiti da prelomimo srpsku kicmu.
Smjenite Mila \'Crazy bitch of Laktaši\' Dodicka.
Članovi SDA, SDP, SBiH, SzBB BiH, Naše stranke... sinoć su navijali za Bosnu i Hercegovinu a da li su navijali oni iz SNSD-a, HDZ-a, SDS-a, HDZ 1990... U ovoj naivnoj i glupoj konstataciji vidi se odnos prema politici u BiH. Stranci to znaju ali traže sebi posla i huškaju nas sve u BiH.
Nema volje= nema nade! Laku noć, nakaradna tvorevino!