Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaznit seljacine po metar dva zatvora i par milja azil da traze, azil, halo ba!!!!
sandzaklije ga ne vole, vjeruj mi...
jel u excelu?
\"Biće napravljena baza podataka svih koji su zloupotrijebili bezvizni režim\", istakao je Ahmetović.
-u pravu si tacno da je radoncic g.o.v.n.o-- sandzacko,to je jedna otpad -koja je podupirala --c.e.t.n.i.c.k.u-- tvorevinu i dodika.
Nisu tražili ukidanje bezviznog režima, ali će tražiti, hehehe
ima svakakvih budala mada ne vjerujem da je iko tolika budala da place za bilo kakvim dozivotnim diktatorom...
a AVAZ dmah poletio da napise da je rezim ugrozen uvjek su bili protiv ukidanja voiza ne znam zasto
Godine k\'o srne nestaju u bijegu uspomene sad su poljupci u snijegu, poljupci u snijegu Godine i snovi rijeka koja tece to je sve sto imam od tebe i srece, od tebe i srece Dao sam ti dusu srce sam ti dao nista vise nemam al\' mi nije zao
PLAKAČE LIBIYCI ZA GADAFIJEM KO MI ZA TITOM
ko golfovi 2
Nije prvi put da su gradjani BiH lose informisani o istini. Do jucer bilo je: Gadafi je dobar, sta fali diktatorima poput Tita, BBC je glup i nezna nista kad pravi dokumentarce o Titu koje ga oznacavaju kao antisemita i diktatora.....
sve če to kod nas u BIH da završi !
Sta ces sada reci na ovo Fahrudine Radoncicu, zvani g.o.v.n.o od covjeka???
Bez namjere da zvucim kao rasista, glavni problem su Romi. Pogledajte samo sta rade Romi iz EU (Rumunija i Bugarska), vec dva mjeseca su kolone za Njemacku, isto izbjeglicke..