Koalicija organizacija civilnog društva
8
Prijedlog dva HDZ-a ne može biti kredibilan napor na putu u EU
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznata bos.njacka pamet.Nemaju pojma sta to sve znaci ali dolazi od hrvata pa su protiv.
SBB šta će napraviti ne znam, ali SDP je iza ovoga punim - pa ovo su isto oni predlagali sa HDZ-om prije mjesec dana, zbog toga im je i Komšić otišao, što nisu htjeli odustati od ove gadarije. Samo su se sad ušutali pa pustili HDZ da ovo gura u parlamentu, a oni lafo nemaju veze s tim... To samo da ne bi izgubili i ono malo glasača što im je ostalo poslije svih ovih s****a. Ali ako sad budu glasali za ovo, rahmetli su u svakom slučaju, neće više glasa dobiti niodkoga nikad.
Ovaj Covic je pravi FASI.STA . Gori je i od Bosanskih pravoslavaca sa separatistickim ambicijama,hinjara ona zadnja,fuj !
Why Muslims want to destroy Croats? I heard in Sarajevo they hate Croats even more than Serbs and Jews?
Citas li ti sta il si onako dosao nesto da kazes? Pise ti sve fino... Joj sto HDZovi ne posalju prijedlog ustava po kojem ce svi, a posebno njihovi glasaci morati biti pismeni za pocetak :)
trebaju imati sva prava u bih po evropskim standardima bas kao bosnjaci i srbi u hrvatskoj
Haj nek netko kaze koga i na koji nacin ugrozava ovaj prijedlog?
ma hdz-ovi su legitimni, kakvi ba gradjani! sto se sejdic i finci fino ne izjasne ko hrvati, pa ce im ovaj prijedlog stiti prava. evo odma cemo im sredit da budu kandidati za predsjednistvo! hahahah
samo me interesuje da li ce SDP i SBB glasati za ovo. fino ljudi kazu: ustavna legitimacija etnickog ciscenja!
Ako i EU pristane na ovo onda nam je glabatronix..vozdra BiH dugo si nam i trajala...
Samo vaša organizacija nije kredibilna
jes, samo sto ce EU da pristane, kao sto i pristaje na sve sto dodje iz HDZ-SNSD kuhinje!