Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bugari, hvala i Bakirovi glasači podržavaju vaš "voz" svake izborne godine. U EU nećemo sigurno, ali čim bude korida na čevljanovićima, obavezno dođite. Bujrum.
Bosanski Srbi dogovaraju EU procese sa Bugarima. Cute
Bugarska je jedna od zemalja koja Srbiji ne da da previse budali na Balkanu
Bugarska je jedna od zemalja koja Srbiji ne da da previse budali na Balkanu
Srećom imamo nosača ćovića koji nosi eU vrijednosti u eurima pa će on da prevede, inače je poznavalac dva jezika, bosanski i srpskohrvatski
to ti krivo jer nemas hrvatsko drzavljanstvo
Bugarska je prva zemlja koja je priznala suverenu i nezavisnu BiH.
To nikada ne treba zaboraviti.
Uskoro Pirot, Dimitrovgrad i Kanjzevac u sastavu Bugarske
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bugrska nas je prva i prinala, znaju bugari da smo potomci bogumila. Nego, i naša skupština razvaljena ko bugarska pa smo im onda baška što se ono kaže prirasli srcu ! :))
Hvala Bugarskoj. Ja imam par prijatelja ovdje u civilizaciji iz bugarske, vrlo divni ljudi, slican mentalitet balkanskom. Medjutim, s obzirom da BiH nije ni pocela prevoditi EU upitnik, i sa opazanjem jednog vrlo bolesnog mentaliteta koji vlada na tim prostorima, ulazak BiH je na kraju krajeva i upitan. Jedina nada je da mi iz dijaspore pocnemo uciti nase rodjake balkanske kako biti gradjanin, te u tu svrhu ja pisem na ovom portalu i pokusavam napraviti od tarzana gradjane. Ne predajem se.
BiH i EU??? Ne nasmijavajte me.😂