Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj šmokljo je dokaz da je BiH jedina zemlja u svijetu koja nema nikakvih kriterija. Čuj ti.........on je neki generalni sektretar i on je relevantan da daje neke komentare i mišljenja........Bem ti ovakvu državu
logovao sam se samo da se grohotom nasmijem ovom liku. uhljeb mrtvi sda, debil nad debilima.
Isti Rambo Amadeus.
HAHA, pade mi ideja na pamet.. Ajde anketu da napravimo tipa: sta mislite ko ce prije Bosnu da pokupuje Shvabe ili Arapi?
Dobro je onda znaći riješeno je pitanje redovne isplate mirovina umirovljenicima rada.
Samoosnovano, privatno UDRUŽENJE naziva EUropski pokret... ... Djeca pjevaju hitove.
kakav kloc ....
Who is you?
Pitam se zašto je ovo ohrabrujuća izjava?
ja levata majko moja jadna je evropa kad ti komentarises
Kakvi mu ovo pipci vire iz glave
Sto bi ovaj zgembo zelio da ga merkel primi u EU pa da i tamo bude neko mudo...dabogda sve propaloi nikad ne usli sa ovakvima u evropsku zajednicu kad smo konjski narod koga mi biramo da nam sefuje.
Vidi Harisa, vidi mu saopćenja. Išao sa mnom u osnovnu školu, već tad se znalo da postaće nešto, al kad ga babo progura. Tuga.
izdo lik saopstenje hahah al je sastavio recenicu svaka mu cast. od jedne prosto prosirene recenice angele merkel, on napravi dvije.
klixe i vi svakome date medijski prostor. mogao je plakalo s nama rajom davati komentare besplatno, ovako je jos morao i platiti 😂
Ljudi se u ocaju nadaju cudima i hvataju za slamcicu. Cuj, dala malo ohrabrenje rijecima i on vec misli da je rekla da ulazimo u EU. Za ulazak su najbitnije pare kao i za sve. A para u BiH jos dugo nece biti.