Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laže Sorensen, Lagumdžija je sinoč tvrdio posve suprotnu stvar, da ga je EU pohvalila za 10.000 izgubljenih radnih mjesta veće bankarsko ropstvo, angažiranje stranih izvođača na koridoru 5C, krpanje budžetskih rupa novcem namijenjenim za saniranje poplavljenih mjesta i kuća...
A vi opet strasno zelite da krenemo naprijed,pa 20 godina mirno posmatrate kako nacionaliti 20 godina pljackaju ovu zemlju. PA vi ste nam nabili ludjacku kosulju,i vi ste omogucili bagri iz SDa,SDSa,HDZa,da 2 decenije budemo taoci njihovih kriminalnih politika. Pokusavate sada da na vlast dovedete one koji ce vam za male pare dati BH telecom,na hidroelektrane,rudnike itd(sve ono sto je Dodik u RSu vec izgubio),a SDP vam to ne da,i nece vam nikada dati.
...imamo moćan abs...u mjestu koči, i ne pušta.