Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je to. Sljedeće godine dobijamo status države koja za 10 godima smije pitati da li smije pitati kad će moći poslati zahtjev za status kandidata.
HAhahahhaa, bravo drug!
djeca su vojska najslabija, kazu na mladima svijet ostaje, kurrac ostaje, mladi veze s mozgom nemaju
Da li i ti spadas u kategoriju mladih osoba ?
Ne stvarno, u pravu je smucek. Djeca su iz generacije u generaciju sve veci odron. Curice fejsbuk naguzivanja i pecanje frajera s lovom, a djecaci glupi i nesposobni, iskrivljeni od interneta i video igara, ne ispustaju androide iz ruku. Pa ne priprema se tako za zivot i ova teeeeeeska nadolazeca vremana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
LIJEPO !!! A da li itko te mlade ljude primjećuje i da li ih itko i za što pita ?????
S Dodikom, Raguzom i Cerićem u bolju europsku budućnost za 100 godina....
Nije problem u mladim, koji žele naprijed , nego u onim okoštalim okorjelim strukturama koje ne vide svoj put u Europu nego nazad u Aziju...
Ja ne želim u EU, neću da budem nikome sluga! Treba da se održi referendum po tom pitanju, ja garantujem da je većina protiv EU.
Tbjrbi, i ljudi svašta žele.. Dođe mi da promijenim status iz čovjeka u Marsovca.
jOS SAMO DA NAS NEKO CUJE
Sve normalne drzave hoce van EU, samo mi hocemo da udjemo u EU! Uh jbg, ja zaboravio da mi nismo normalna drzava... Al' nema veze, mi cemo uci u EU kada gotovo sve drzave clanice budu izlazile iz nje.
haha, jeste jadni..
Mladi poslali jasnu poruku da žele BiH da ojača ekonomski i to ne u ssastavu EU fašističko-nacističke organizacije koja nam sve loše donese...uglavnom ova djeca što su se okupila su uzela svoje dnevnice za svoj "performans" i otišla trošiti pa sve do sljedećeg "performansa"...niko nije nasjeo ovom blogu pa i nikad neće...jhebo vas USAID,UN,UNPROFOR,IFOR,INCKO I OSTALI FAŠISTI... DAKLE RUSIJI SE BLIŽIMO I POSTAJEMO NJEN EKSPONAT U EUROPI...LAGUMDŽIJA ZOVI PUTINA I SAOPŠTI MU DA SVOJE "PERFORMANSE" IZVODIIMO ISKLJUČIVO RUSIJI I PRESTANI DA GLUMIŠ PO VIJESTIMA KAKO SI IZNENAĐEN SILAMA U BIH KOJE NEĆE U EU...TO SE NE DEŠAVA
To je ta poruka hahahaha
ja zelim da se na brdu iznad kranja odrzi korida iz cevljacovica.............
Ja ne zelim u EU ja zelim da se normalizuje ekonomija i da se rijese kerovi na ulicama!
Napokon da neko nije zastavu naopako okrenuo...
ali je omladina ova na krivo nasađena, Britanija hoće van EU a ovi kobiva šalju neku poruku. Bolje da su postili ili išli na Marš spoasa u Srebrenicu. U Hrvatskoj je lošije kako su pristupili EU www.klix.ba/vijesti/regija/puhovski-nakon-ulaska-hrvatske-u-eu-ljudi-zive-losije-depresija-se-produbila/140630113