Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ce nam k** niti cemo mi u EU u narednih 20 godina, niti ce EU opstati. sa odlaskom Britanije to je auto sa tri tocka kije sada vozi na dva. osim ako hrvatska nije stabilizirajuci faktor i nova snaga
Ovaj stabilizirajući faktor, je biser u komentaru.
normalno da nemate dopisnika iz brisela kad vam izmetbegović obilazi samo iran i tursku. jadni vi na vaših 23% islamskog dijela.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Price za dijete od 2 godine. Mi smo na dnu Europske liste zbog mita i korupcije, crno na bijelo.Prije ce kosovo uci nego mi
normalno da nemate dopisnika iz brisela kad vam izmetbegović obilazi samo iran i tursku. jadni vi na vaših 23% islamskog dijela.
Bošnjaci neće u EU radi Turske, Srbi radi Rusije, jedino Hrvati iz BiH tamo srljaju, jer je Hrvatska u EU.
Moramo biti unikatni jbg.
BiH je jedina demokratska država koja nema tv na jeziku jednog od konstitutivni naroda!
Stalni dopisnik iz Brisela kosta jako puno novca..... to je za BiH skupo i ne potrebno....
normalno da nemate dopisnika iz brisela kad vam izmetbegović obilazi samo iran i tursku. jadni vi na vaših 23% islamskog dijela.
a ko je rekao da je bih evropska drzava? i uopste drzava? ovo je bakirov begovat, coviceva banovina i dodikova knezevina. A stoka od naroda je bas upravo to, najobicnija stoka.
Tacno mi tesko pade...
Mos mislit, propade drzava zbog toga
ne radi nam amburator ...
Bosna i Hercegovina mora prvo postati Republika da bi bila država.
BIH I jeste Republika u praksi. Ako znaš šta je Republika. Koja još država nema zvanično ime "Republika" a u stvarnosti jeste ? The United States of America. to im je službeno ime.Ili Confederation Helvetia? Službeno ime Švicarske. Kanada nije Republika a službeno ime joj je Canada. .samo to . dakle no sikiriki
@el camionero Ma jah, sve Države su dodale prefiks Republika jer je to cool ! Ha ha haaa
A pEnis Zebić...?
Kako nema? A Elvir Bucalo? "Za BHT iz Brisela, Elvir Bucalo."
Hahah... Dobro si, al ukinuce ga. :D
Glavni grad BIH nema ni voz sa najblizim gradom u EU- Zagrebom, a punih 20 godina ni sa najvecim evropakim gradom u blizini- Beogradom. Do glavnog grada BIH ne mozes ni sa jedne strane doci autoputem vec preko planina jednom trakom i traziti isprekidanu liniju da preteknes neku krsinu od kamiona ili golfa dvojku koji te usporava. BIH nije na dnu, vec je probusila rupicu i zavukla se ispod dna.
mi srbi imamo, naseg milojka... i laktase ko' to jos posjeduje u svjetu" ? niko!!!
Zato možeš do Rima najvećeg grada u Evropi, široko ti more.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo dopisivacu se ja 😂😂
Tako je to kad mediji nemaju slobodu medija kad s njima upravljaju stranke, pa se boje ako dodje sta iz eu sto bi ugrozilo njihov polozaj, a ovako uspije se neka informacija i prikrojiti kako im odgovara