Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU u PM odosmo
Svatko najprije gleda sebe ,pa onda se okreće drugome !
Zar i naše živote moramo podrediti EU ?
Gospodin Lajčan nije objasnio zašto EU mora biti prioritet. Prioritete diktira ekonomija, a očigledno je da zemlje Istoka bilježe ubrznan ekonomski rast i razvoj, dok zemlje EU stagniraju ili nazaduju. Lajčak bi najmanje trebalo da ima smjelosti da se oglašava jer je legalizovao krađu glasova na referendumu u Crnoj Gori.
Jao pa sta ste vi umislili da ste centar sveta? Ma nemojte nije nama preca EU od nase drzave i naroda.
Ma sta kazete, taman resimo sve zadatke koje postavite, eto vas sa novim opet. Pa koga vi zavaravate. Nema trcanja vise i prioriteta. Ako cete da udjemo ucicemo ako se zezate, necemo i zavrsen posao.
Da smo mi znali da je prioritet ulazak u EU onda nikada nebi bili zurili za njim jer je vaznije kako je drzava uredjena od te vase EU.
Pa vidite gospon Lajcek prioritet jedne drzave treba da bude njena uredjenost i stabilnost a ne EU kao sto vi kazete.
Gospon Lajcak prioritet jedne zemlje treba da bude njeno uredjenje pa tek onda europa,a koliko mi vidimo da ste vi polako i poceli da se rasipate.
EU je PROPAST EU je PROPAST EU je PROPAST EU je PROPAST EU je PROPAST EU je PROPAST
@naivni i @naivni III Vidim da vam intelektualni i sl. habitus nije ni blizu urbanog, još ste ruralci. Inače, da niste takvi razumijeli bi poruku koju sam dao putem ovog teksta. Teško vašim narodima sa takvim kvazi građanima iz Sarajeva.
Ja kazem treba se okrenuti Rusiji i njenom bloku + Arapima i njihovom bloku... Jedina smo zemlja u evropi koja moze to da radi. Bosna ima toliko mogucnsti da se obogatimo kroz ulizivanje sa Rusima i Arapima... Ja kazem treba Neum dati u zakup Rusima na 100 godina da grade sredozemnu flotu. Treba dati rusima da prave baze po bosni, Arapima da kupuju Zelju i Borac pa da onda sa njima haraju po Evropskim ligama... Ako samo to cuje EU za 10 dana bi nas progurali u EU da nedozvole tako nesto... Zivio Putin... Zivio Abramovich.... Zivio neki Arap...
SRBIJA KO NOKIA NI BLIZU TOKIA OSTA PUSTA SRPSKA AMEBSKA MONSTRUM KRVOLOCNA VRSTA S TRI PRSTA ! BIH4EVER !
E NEK JE EU BILA PRIORITET BUGARSKOJ I RUMUNIJI. KOJI STE VI CIGANLUK!
trebaju otvoreno okrenuti turskoj to jr za nji bolje i po ljudskim i po bozijim zakonima