Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi bi vi negdje al nemate gdje....
Ko n ju svedska JESTE u EU norveska nije
evo mi nismo u eu, a ja živim ko kralj. baš sam kupio novi volvo, socijala ga već otplatila. netreba ništa raditi, samo igrati igrice (imam najnoviji battlefild 3), putovati po svijetu i uživati u životu.
raspada se i bosna, pa nikom ništa. život ide dalje.
tvoja svrbija nikad neće ući u eu.
srbo, pogodit će i vas izvoz u hrvatsku.
Evropa se raspada.Pa najnovije vijesti iz Brisela su da Njemacka i Francuska vode razgovore o raspadu EU.Sta imaju Grcka,Italija,Rumunija ili Bugarska od Evrope.Treba imati pametnu i perspektivnu vladu.Kad su kriminalci na vlastii a narod sa losim mentalitetom,ne moze te Kuvajt izvuci iz siromastva.
Sad kad Rvacka uđe pa kad naši Bošnjački guzelisci počnu lizat Zagrebačke guzice bit će smješno
najbitniji strani jezik koji treba učiti je hrvatski. ovo nepišem subjektivno, već objektivno. ako skontate tekst, znaćete o čemu govorim.
Uh kako je ljepa ova Aida. A sto se tice Hrvatske. Neka udju u EU, onda ce od ovi 10% bosanski katolika brojka spasti na 5% :)
Planiranje? kakvo planiranje kod nas? Nismo u stanju predvidjeti ni sta ce se desiti sa saobracajem u gradu ako se u vrijeme spice zapocnu radovi na glavnoj prometnici, pa kako bismo mogli znati sta ce se sve desavati kada granica Europe bude na 2/3 nase granice... ekonomska, sigurnosna i politicka predvidjanja nisu za nas. Lako cemo... www.nema-problema.ba
mozse lizati bosansko blago a to je Bosanska k.i.t.a. niko nije bliznji osmanlijama od tebe srbina 500 godina, petsto, hehehe
Necu majko,necu majko, u Evropu ziva, tamo nema,tamo nema, jabuka ni sljiva. Sve trajvani,sve trajvani, zvani ajzenbani, Moj dragane,moj dragane, Evrope se mani, u Turskoj su, u Turskoj su, Bosnjacki jarani.
Ma pustite EU-kakva Eu ..pih kaka..Hajdemo mi svojoji miloj i dragoj Turskoj, ako nece Vlasi i Sokci-neka ih tamo sa svojima. Hajdemo rajo sa pjesmom: Osmanlijo nasa mati, srce cemo tebi dati, dati srce dati dusu, odhebati Kroatare, sa Evropom sto se pusu !
Polako ALI SIGRUNO EU-a propada, Euro itd......